ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο! Έβαλε για πώληση την μοτοσικλέτα του και ο υποψήφιος αγοραστής την πήρε και εξαφανίστηκε!
ΕΓΚΛΗΜΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο! Έβαλε για πώληση την μοτοσικλέτα του και ο υποψήφιος αγοραστής την πήρε και εξαφανίστηκε!

Παρασκευή, 21. Απρ 2017.

Υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Την κλοπή, κατήγγειλε στην Αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης 20/04 , ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης της μοτοσικλέτας του. Στην αγγελία, ανταποκρίθηκε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επικοινώνησε μαζί του και καθόρισαν ραντεβού για επιθεώρηση της μοτοσικλέτας, την περασμένη Τετάρτη, 19 Απριλίου, σε συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο άγνωστος ζήτησε από τον 44χρονο, όπως συναντηθούν ξανά στο ίδιο σημείο, το βράδυ της 20ής Απριλίου, για να γίνει η αγοραπωλησία της μοτοσικλέτας.

 Κατά τη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άγνωστος ζήτησε από τον παραπονούμενο να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με τη μοτοσικλέτα, προτού του δώσει τα χρήματα. Ο 44χρονος, έκανε αποδεχτό το αίτημα. Ωστόσο, αφού ο άγνωστος έφυγε με την μοτοσικλέτα, δεν επέστρεψε πίσω.

  Η μοτοσικλέτα είναι μάρκας ΥΑΜΑΗΑ, χρώματος άσπρου,  998 κυβικών και φέρει αριθμούς εγγραφής ΚUG119.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία Κύπρου, καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να μην εμπιστεύονται εύκολα αγνώστους.   

 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!153