«Μπένης» για φονικό Αγ. Νάπας: «Είπα στην Αστυνομία να κατονομάσω τους ηθικούς αυτουργούς. Δεν ήρθαν να με ξαναδούν»
ΕΓΚΛΗΜΑ

«Μπένης» για φονικό Αγ. Νάπας: «Είπα στην Αστυνομία να κατονομάσω τους ηθικούς αυτουργούς. Δεν ήρθαν να με ξαναδούν»

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Τη θέση ότι ήταν έτοιμος να αποκαλύψει στην Αστυνομία τους ηθικούς αυτουργούς του άγριου φονικού στην Αγία Νάπα (23/06/2016), εξέφρασε ο Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης».

Ο 39χρονος κλήθηκε να μιλήσει και για άλλες υποθέσεις κατά την δικαστική διαδικασία της Δευτέρας 19/06 για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του στο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του ΑΠΟΕΛ τον Νοέμβριο του 2014.

Σε ερώτηση, λοιπόν, για το ότι έκανε παραδοχή στην υπόθεση του φονικού της Αγίας Νάπας ο «Μπένης» είπε πως «εγώ μίλησα και παραδέχθηκα την εμπλοκή μου. Εγώ ήθελα να πάω να πω ποιοι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί. Δεν δέχτηκαν την συμφωνία που τους είπα και από τότε οι ανακριτές δεν ήρθαν να με ξαναδούν».

Μεταξύ άλλων είπε πως τον Φάνο Καλοψιδιώτη τον δολοφόνησαν τα δυο άτομα που ήρθε σε επαφή μαζί τους. (βλ. Αλβανοί εκτελεστές)

«Έννά ξαναδικάσουμε την Λάρνακα; Εγώ παραδέχτηκα ότι ήρθα σε επαφή με τούτα τα δυο άτομα. Τώρα ποιοι ήταν εκεί ενν τζιαί ξέρω, εγώ ήμουν αλλού» συμπλήρωσε.

Τέλος σε ερώτηση αν ήταν αυτός ο οργανωτής την εγκληματικής οργάνωσης ο «Μπένης» απάντησε πως αυτός ήταν στην «μέση» για κάποιον άλλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ατάκες «Μπένη» στο δικαστήριο: «Τον Τάσο τον ‘Tρέλλα’ τον σκότωσαν οι φίλοι του – Ήρθαν Κεντρικές να με δηλητηριάσουν»

 

Παραδοχή «Μπένη» στο δικαστήριο: «Ναι, ήθελα να σκοτώσω το Αλεξούι τζιαι τον Τσιάκκα»

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ «ΜΠΕΝΗ» ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: Κατέθεσε εναντίον Μαυρομιχάλη και τριών φίλων του – «Έτον τζιαίμε. Θέλει τον ο αρχηγός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήνυμα Μαυρομιχάλη προς «Μπένη»: «Πε του να μεν μας στείλει ξανά φιλάκια. 'Έπαιξε' τους φίλους μας τζιαί εννά μας στέλνει φιλάκια;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!159