Πάμπος Ιωάννου: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήρθαν ποτέ να ζητήσουν ένα συγνώμη. Ήμασταν σίγουροι ότι η Έφη και οι γονείς της ζούσαν στην Ελλάδα» VIDEO
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάμπος Ιωάννου: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήρθαν ποτέ να ζητήσουν ένα συγνώμη. Ήμασταν σίγουροι ότι η Έφη και οι γονείς της ζούσαν στην Ελλάδα» VIDEO

Τεταρτη, 11. Ιαν 2017.

«Είμαστε άνθρωποι, δυστυχήματα γίνονται καθημερινά» δήλωσε ο Πάμπος Ιωάννου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το απόγευμα της Τετάρτης 11/1.

Διαβάστε επίσης: Η Ηροδότου μετά το θανατηφόρο – «Έκλαιγε και έλεγε ότι αν πεθάνει ο νεαρός, θα ήθελε να πεθάνει (και η ίδια)» - ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο χαροκαμένος πατέρας του Αιμίλου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και μίλησε για τη σύλληψη της καταζητούμενης Έφης Ηροδότου όσο και για το τι ζητά η οικογένεια από εδώ και πέρα.

Σύμφωνα με τον κύριο Ιωάννου «αυτοί οι άνθρωποι δεν του ζήτησαν ποτέ ένα συγνώμη» ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή με το πραγματικό τους όνομα και χωρίς πλαστή ταυτότητα κυκλοφορούσαν η Έφη Ηροδότου αλλά και οι γονείς της Ηρόδοτος και Νίτσα κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι με το που μεταβιβάστηκε η πληροφορία  περί διαμονής τους στην Αθήνα στις Ελληνικές αρχές μέσα σε 10 μέρες έφτασαν στα χνάρια της 29χρονης αλλά και της οικογένειάς της.

Ο Πάμπος Ιωάννου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και για τα όσα έγιναν κατά τις έρευνες, κατά τη διάρκεια της δίκης αλλά και για τη φυγής της 29χρονης στο εξωτερικό.

«Δεν είναι μόνο η τιμωρία της Έφης Ηροδότου, αλλά και όσο ενεπλάκησαν στις ατασθαλίες που εντοπίστηκαν» τόνισε ο πατέρας του 17χρονου που τον Δεκέμβριο του 2007 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!333