ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται παγετός - Κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Τεταρτη, 11. Ιαν 2017.

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/1) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 8  στα παράλια και στους μείον 2  στα ψηλότερα ορεινά,  όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Πέμπτη (12/1) παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Παρασκευή (13/1) ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.
 
Το Σάββατο (14/1) ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.
 
Την Κυριακή (15/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.  Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα παραμείνει στα επίπεδα της Πέμπτης ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση.


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!179