Έξω φρενών κάτοικοι περιοχών της Λεμεσού: «Είμαστε από τις 17:00 χωρίς ρεύμα και δεν μας ενημερώνει κανείς»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξω φρενών κάτοικοι περιοχών της Λεμεσού: «Είμαστε από τις 17:00 χωρίς ρεύμα και δεν μας ενημερώνει κανείς»

Τεταρτη, 11. Ιαν 2017.

Αρκετές καταγγελίες δέχθηκε η ιστοσελίδα μας το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 από κατοίκους περιοχών της Δυτικής Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο ThemaOnline από τις 17:00 βρίσκονται στο σκοτάδι, καθώς έχει διακοπή η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως  υποστηρίζουν παρά τις επανειλημμένες κλήσεις στο αρμόδιο τμήμα των βλαβών δεν έχουν πάρει απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και πότε θα επανέλθει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου η οποία μας επιβεβαίωσε ότι όντως σε περιοχές της Δυτικής Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα σε Ερήμη, Κολόσσι και Επισκοπή έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω βλάβης.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου πρόκειται για πρόβλημα που εντοπίζεται στο εναέριο δίκτυο και συνεργεία της ΑΗΚ κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τη χρήση προβολέων προσπαθούν να το εντοπίσουν και να το διορθώσουν.

Πρόσθεσε πως μάλλον πρόκειται για βλάβη που δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ενώ τόνισε πως τα συνεργεία της ΑΗΚ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παροχή ρεύματος να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!232