Καλοκαίρι με βροχές τις επόμενες μέρες – Ακόμη και ομίχλη έχει το «μενού»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι με βροχές τις επόμενες μέρες – Ακόμη και ομίχλη έχει το «μενού»

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Δεν μας τα λέει καλά ο καιρός.

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.  

Τοπικά,  κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη.  

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20  βαθμούς στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 18  στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη 20/6,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ της Τρίτης,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  

Τοπικά,  κατά τις αυγινές κυρίως ώρες,  ενδέχεται να σημειωθεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  
 

Την Τετάρτη 21/6 και την Πέμπτη 22/6 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
Την Παρασκευή 23/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τετάρτη μικρή πτώση, ενώ από τη Πέμπτη αναμένεται σταδιακή άνοδος.  


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!52