ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 11 μέρες μέσα και δεν του λένε τι έχει – Αγνώριστο το δεξί του πόδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 11 μέρες μέσα και δεν του λένε τι έχει – Αγνώριστο το δεξί του πόδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Με φρικτούς πόνους νοσηλεύεται 65χρονος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χωρίς ακόμη να λάβει ξεκάθαρη απάντηση για το τι έχει.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τις 8/6 νοσηλεύεται 65χρονος άνδρας ο οποίος παρουσίασε αυξημένο πυρετό και φούσκωμα στο δεξί του πόδι.

Η κατάσταση του ποδιού του 65χρονου Ν.Κ., χειροτέρεψε μετά από λίγες μέρες, καθώς παρουσιάστηκαν φουσκαλίδες στο δέρμα του, οι οποίες στη συνέχεια «έσπασαν» με αποτέλεσμα να ανοίξουν πολλές πληγές στο πόδι του.

Όπως εξήγησε η θυγατέρα του 65χρονου άνδρα, Ε.Κ., όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/6 με ξημερώματα της Πέμπτης 8/6, όπου ο πατέρας της «ψηνόταν» στον πυρετό και το πόδι του είχε φουσκώσει υπερβολικά «σαν να ήταν έτοιμο να ‘κρεπάρει’». 

Τον 65χρονο άνδρα μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ασθενοφόρο, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να του βάζουν ορούς.

Σύμφωνα με την Ε.Κ., το πόδι του πατέρα της φούσκωσε περισσότερο από το σύνηθες, κοκκίνησε και μολύνθηκε, ενώ στη συνέχεια έβγαλε πάνω του φουσκαλίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 65χρονος άνδρας υπέστη το 2011, έμφραγμα και έκτοτε το δεξί πόδι του παρουσιάζει φούσκωμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 10/6, ιατρός που επισκέφτηκε τον 65χρονο άνδρα, του αφαίρεσε τους ορούς και φώναζε στο προσωπικό πως «θέλει κάλλιο ο άνθρωπος και όχι ορούς». «Κάθε τέσσερις ώρες του δίνουν παυσίπονα και αντιβιώσεις», ανέφερε η κόρη του 65χρονου Ν.Κ.

«Ακόμη δεν γνωρίζουν από πού προήλθε και έχει προχωρήσει το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Ε.Κ., η οποία κάνει λόγο για «πειράματα» των ιατρών πάνω στον ταλαιπωρημένο πατέρα της χωρίς να τους δίνουν μια ξεκάθαρη εξήγηση, τι προκάλεσε αυτή την αντίδραση στο σώμα του.

«Κάνουν αναλύσεις και δεν του βρίσκουν τίποτα, το μόνο που μου είπαν είναι πως είναι από μύκητες των νυχιών του ποδιού».

Πέραν του γεγονότος πως δεν γνωρίζουν ακόμη ξεκάθαρα το τι συνέβη στον 65χρονο πατέρα της, η κυρία Ε.Κ. αναφέρει πως πολλές φορές ο πατέρας της χτυπά το κουδούνι και δεν τον εξυπηρετούν.

Όπως μας ανέφερε η Ε.Κ., η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες αλλά είναι γεμάτος πληγές.

Η κατάσταση της υγείας του, όπως μας περιγράφει η κόρη του, είναι τόσο σοβαρή που στην τουαλέτα πάει μετά δυσκολίας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!332