Πέρασαν τα χρόνια: Θυμάστε τον Κύπριο Λούκα που κέρδισε το  So You Think You can Dance το 2008; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! ΦΩΤΟ
LIFESTYLE

Πέρασαν τα χρόνια: Θυμάστε τον Κύπριο Λούκα που κέρδισε το So You Think You can Dance το 2008; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! ΦΩΤΟ

Παρασκευή, 21. Απρ 2017.

Μετά τη συνεργασία του με την Beyonce κι ενώ έλεγε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτός μετακόμισε μόνιμα στην Αμερική.

Το πρώτο «So you think you can dance»  έλαβε χώρα το 2007 στο κανάλι MEGA, που τότε το χαρακτήριζαν το «μεγα- λο κανάλι» και ανέδειξε νικητή τον Κύπριο Λούκας Κοσμίδης. 

Το παιχνίδι τελείωσε με ανατροπές αφού οι περισσότεροι περίμεναν πως πρώτος θα έβγαινε ο Ζαν Πιέρ, ο οποίος τελικά δεν "χτύπησε" καν την δεύτερη θέση, αλλά την τρίτη! Πρώτος ήρθε ο Λούκας, που πέρα απ' τα χρήματα κέρδισε και υποτροφία για σπουδές στο βρετανικό "Τρίνιτι Λάμπαν", την οποία και εκμεταλλέυτηκε στον μέγιστο βαθμό. 


Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε τότε ο Λούκας στην «Εspresso» είπε:

Πώς ένιωσες που βγήκες νικητής; Το προαισθανόσουν; 
Δεν ήμουν 100% σίγουρος για τη νίκη μου, γιατί και η Γιώτα έχει πολύ δυνατό φαν κλαμπ. 

Πώς ήταν το κλίμα στα παρασκήνια πριν από τον τελικό;
Πάρα πολύ καλό! Ημασταν αγαπημένοι. Είχαμε πει εξ αρχής πως θα χαρούμε όποιος κι αν νικήσει!

Σε τι κατάσταση ήσουν λίγο πριν σου ανακοινώσουν το αποτέλεσμα;
Είχα πολύ μεγάλη αγωνία! Ολοι ξέραμε πως το παιχνίδι τελειώνει. Βέβαια, επειδή εδώ και τρεις μήνες δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά, πιστεύω πως ο καθένας από εμάς είναι νικητής. 

Θα αποχωριστείς τους δικούς σου για την υποτροφία στην Αμερική... 
Ναι, και φαντάσου πως ύστερα από τρεις μήνες είδα τόσο τη μητέρα μου Λιάνα όσο και την κοπέλα μου Κέισι... Και οι δυο τους έκλαψαν από χαρά, όπως ήταν άλλωστε φυσικό! Θα είναι δύσκολο βέβαια τώρα που ξαναφεύγω, αλλά είμαι ευτυχισμένος! Κι επειδή εγώ είμαι ευτυχισμένος, όλοι οι δικοί μου άνθρωποι χαίρονται! 

Φωτογραφία του Loukas Leeco Kosmidis.

Πλέον ο Λούκας είναι μόνιμος κάτοικος Λας Βέγκας. Έχει σχέση με την επίσης χορεύτρια Luba Kazantzeva, Aerialist στην εταιρεία Mystère by Cirque du Soleil.

Φωτογραφία της Luba Kazantseva.
Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!268