Δάκρυσε η μητέρα του Μάριου Πρίαμου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη! Τι την φοβίζει όταν θα βγει από το παιχνίδι; VIDEO
LIFESTYLE

Δάκρυσε η μητέρα του Μάριου Πρίαμου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη! Τι την φοβίζει όταν θα βγει από το παιχνίδι; VIDEO

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Η Λία Ιωαννίδη βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Για Σένα» και μίλησε για την συμμετοχή του Μάριου στο Survivor.

Παράκληση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη ήταν οι γονείς του και οι οικείοι του να μην ασχοληθούν με την εικόνα του, αλλά και όσα θα λέγονταν για την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης. 

Όμως όπως είπε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου η Λία Ιωαννίδη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της, μετά από αρκετές αρνητικές απαντήσεις, γιατί θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ειδικά και μετά τις δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και τις διακρίσεις που όπως ισχυρίζεται γίνονται από ΜΜΕ, τα οποία υποστηρίζουν συγκεκριμένους παίκτες. 

Όταν η συζήτηση έφτασε στην επιστροφή του Μάριου στην Κύπρου, μπορεί η μητέρα του να χαμογέλασε, γιατί σκέφτεται ότι ο γιος της θα επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά δεν μπορεί να παραγκωνίσει την πραγματικότητα και το πόσο δύσκολο θα είναι να επανενταχθεί μετά τον ντόρο που θα δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του στην σκληρή πραγματικότητα. 

Η ίδια, καθότι εκαπιδευτικός πιστεύει ακράδαντα ότι όλα τα παιδιά θα χρειάζονται στήριξη...

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο video που ακολουθεί και τον λόγο που φοβάται στο 12:00`:

 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!145