Το δράμα της πασίγνωστης συζύγου του Νίκου Σιαφκαλή που χάθηκε στο Λατσί: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;»
LIFESTYLE

Το δράμα της πασίγνωστης συζύγου του Νίκου Σιαφκαλή που χάθηκε στο Λατσί: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;»

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού από την Κυριακή,18/6 και η ηθοποιός Ιωάννα Σιαφκαλή δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο εφιάλτης κτύπησε την πόρτα της οικογένειάς της.

To ThemaOnline επικοινώνησε με την Ιωάννα Σιαφκαλή, την σύζυγό του Νίκου Σιαφκαλή, ο οποίος πήγε για ψάρεμα την Κυριακή και έκτοτε αγνοoύνται τα ίχνη του.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/6) επανήρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου ερασιτέχνη ψαρά Νίκου Σιαφκάλη, ο οποίος αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού, ύστερα από την καταγγελία του γιου του. 

Ο κοσμος όλος ανησύχησε και δυστυχώς η ταλαντούχος ηθοποιός έχει να απαντήσει σε πολλά άτομα, μιας και ο σύζυγός της είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και καλλιτέχνης. 

Μας είπε: «Δεν σταματούμε να απαντούμε κι έχουμε και το δράμα μας...».

Στην ιδέα ότι οι Αρχές έχουν κάποια πορίσματα, μιας και από το πρωί επανήρχισαν από ξηράς και θαλάσσης, μας λέει με τρεμάμενη φωνή: «Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζω;».

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωάννα σιαφκαλή

Ο 83χρονος είχε μεταβεί για ψάρεμα τις πρωινές ώρες της Κυριακής (18/06), ωστόσο οι οικείοι του ανησύχησαν και ειδοποίησαν το απόγευμα την Αστυνομία, αφού ο 83χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Την στιγμή που μιλούσαμε με την Ιωάννα Σιαφκαλή, η ίδια ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στην Δρούσια, για να βρίσκεται κοντά στις έρευνες.

Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Ιωάννα βρισκόταν στην Λευκωσία όταν ο 83χρονος συνταξιούχος από την Πάφο μετέβη στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του λιμανιού του Λατσιού και της περιοχής Λουτρά της Αφροδίτης στις 07:00 το πρωί της Κυριακής (18/06).

 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!268