Καθυστέρηση στην έναρξη της συνάντησης των δύο ηγετών - Τα είπαν με  Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ οι εμπειρογνώμονες επί του περιουσιακού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθυστέρηση στην έναρξη της συνάντησης των δύο ηγετών - Τα είπαν με Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ οι εμπειρογνώμονες επί του περιουσιακού

Τρίτη, 10. Ιαν 2017.

Καθυστέρηση υπάρχει στην έναρξη της απογευματινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στη Γενεύη, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 τοπική ώρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζεται η συζήτηση των εμπειρογνωμόνων της ε/κ και της τ/κ πλευράς για τα θέματα της Διακυβέρνησης, υπό την προεδρία των διαπραγματευτών των δυο πλευρών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Κατά τη συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί η συζήτηση για θέματα της Διακυβέρνησης και να γίνει συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τα κεφάλαια της ΕΕ και της Οικονομίας.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τους αξιωματούχους της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ Enrique Carrol και Vincenso Cuzzo, αντίστοιχα, είχαν το απόγευμα στη Γενεύη για μιάμιση ώρα οι εμπειρογνώμονες της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς για το Περιουσιακό.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντησή τους διήρκεσε από τις 15:00 μέχρι τις 16:30 τοπική ώρα. Στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες των δυο πλευρών συνέχισαν τη συζήτησή τους επί θεμάτων του Περιουσιακού για τα οποία υπάρχουν διαφωνίες.


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!55