Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί για Διακυβέρνηση, ΕΕ, Οικονομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί για Διακυβέρνηση, ΕΕ, Οικονομία

Τρίτη, 10. Ιαν 2017.

Με ενημέρωση από τους διαπραγματευτές Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί για την απογευματινή σύσκεψη των εμπειρογνωμόνων της ε/κ και της τ/κ πλευράς για θέματα Διακυβέρνησης, έγινε στη Γενεύη η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασίαδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεών τους για το Κυπριακό, με τη συμμετοχή μελών των διαπραγματευτικών τους ομάδων.

Τα θέματα αυτά είχαν συζητηθεί κατά την πρωινή συνάντηση των ηγετών οι οποίοι τα παρέπεμψαν για περαιτέρω συζήτηση από τους εμπειρογνώμονες των δυο πλευρών που συνήλθαν υπό την προεδρία των δυο διαπραγματευτών.

Κατά την συνάντηση των ηγετών το βράδυ της Τρίτης 10.1 συζητήθηκαν εκτός από θέματα του κεφαλαίου της Διακυβέρνησης και θέματα των κεφαλαίων της ΕΕ και της Οικονομίας.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά την κατ` ιδίαν συνάντηση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στη Γενεύη, έγινε γενική ανασκόπηση για τις μέχρι στιγμής συζητήσεις στη Γενεύη


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!119