Άγριος καβγάς στη Γενεύη! Ο Περδίκης πέταξε το διαβατήριο του στον Αναστασιάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς στη Γενεύη! Ο Περδίκης πέταξε το διαβατήριο του στον Αναστασιάδη

Τεταρτη, 11. Ιαν 2017.

Ένα σοβαρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε μεταξύ του προέδρου του Κινήματος Οικολόγων Γιώργου Περδίκη και του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο σύμφωνα με τον «Πολίτη» σημειώθηκε στην συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας (9/1) και αφορούσε τη διαρροή του εγγράφου με τις αποκλίσεις των δυο πλευρών.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Καθώς οι υποψίες επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Περδίκη, με τον ίδιο προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι δεν ήταν αυτός που διέρρευσε το έγγραφο, προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ Περδίκη και Προέδρου Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα, ο κ. Περδίκης εξεγέρθη όταν τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του.

Σηκώθηκε από την καρέκλα και πέταξε στο τραπέζι το διαβατήριό του καλώντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να τον στείλει πίσω στην Κύπρο εάν πιστεύει πως αυτός έκανε τη διαρροή.

Μπροστά στην έξαλλη αντίδραση Περδίκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον κάλεσε να σταματήσει τους θεατρινισμούς και του είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Κάλεσε όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους ότι βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση την πλευρά μας». 


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!497