ΕΛΑΜ: «Παρέα όλοι μαζί στο Κρανς Μοντάνα» - Επικρίσεις στα κόμματα της «αλλαγής στρατηγικής»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΜ: «Παρέα όλοι μαζί στο Κρανς Μοντάνα» - Επικρίσεις στα κόμματα της «αλλαγής στρατηγικής»

Δευτέρα, 19. Ιουν 2017.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ μέσα από την οποία επικρίνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία διαφωνούν στο Κυπριακό μεν αλλά θα μεταβούν στο Κρανς Μοντάνα. Παράλληλα ξεκαθαρίζουν ότι επειδή είναι μόνοι που αντιστέκονται δεν θα μεταβούν.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Παρά τις δήθεν διαφωνίες των πολιτικών κομμάτων για την πενταμερή, αλλά και τις δήθεν απαιτήσεις για αλλαγή στρατηγικής, μετατράπηκαν για ακόμα μια φορά σε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποδεχόμενοι στην ουσία το πλαίσιο συζήτησης στην βάση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την οποία δήθεν αναθεματίζουν.

Να θυμίσουμε πως την τελευταία φορά που μετατράπηκαν σε συνταξιδιώτες στην Γενεύη, υπήρξε τραγική κατάληξη, αφού όλοι αποδέχθηκαν χάρτη παράδοσης εδαφών εσαεί υπό τουρκική διοίκηση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκαθαρίζει ότι είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που δεν θα μεταβεί στο Κρανς Μοντάνα γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όταν λέει κάτι το εννοεί, εν αντιθέσει με όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που υπέκυψαν αποδεχόμενοι την πενταμερή».


«Κατεβάστε» ΕΔΩ τις εφαρμογές της ιστοσελίδας μας για να μην χάνετε. THEMA!61