ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ ομαδόν κατά Αβέρωφ από ενδιάμεσο – Τον κατηγορούν για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και προεκλογικό συμφέρον - H αφορμή για την καυστική ανακοίνωση

Πυρ ομαδόν κατά Αβέρωφ από ενδιάμεσο – Τον κατηγορούν για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και προεκλογικό συμφέρον - H αφορμή για την καυστική ανακοίνωση

Βολές κατά του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου εξαπολύουν όλα τα κόμματα που στηρίζουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

 Το Δημοκρατικό Κόμμα, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Αυτόνομη Πλατφόρμα κατηγορούν τον κ. Νεοφύτου για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και προεκλογικό συμφέρον.

Αφορμή για την σχετική καυστική ανακοίνωση στάθηκε σύμφωνα με τα εν λόγω κόμματα η άρνηση του κ. Νεοφύτου ως προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών να θέσει προς συζήτηση πρόταση νόμου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, με την οποία τροποποιείται ο Περί Ίδρυσης Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης νόμος.

Αυτούσια η ανακοίνωση των κομμάτων του ενδιάμεσου:

"Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και το επιτελείο Αναστασιάδη, θέτουν το προεκλογικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού

O Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνεχίζει να εκδηλώνει αντιδεοντολογική συμπεριφορά και να αρνείται να θέσει προς συζήτηση στην επιτροπή, την πρόταση νόμου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, με την οποία τροποποιείται ο Περί Ίδρυσης Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης νόμος.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Αυτόνομη Πλατφόρμα, καταγγέλλουν τον Αβέρωφ Νεοφύτου ότι, στην απέλπιδα προσπάθεια του να καλύψει την κενή περιεχομένου προεκλογική εξαγγελία της κυβέρνησης για δήθεν αποζημίωση των πληγέντων από το κούρεμα, συνεχίζει να παρεμποδίζει τη συζήτηση της πρότασης νόμου του Νικόλα Παπαδόπουλου για τη θεσμοθέτηση των εμβασμάτων στο Ταμείο Αλληλεγγύης.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Αυτόνομη Πλατφόρμα έχουν αποστείλει επιστολή στον κ. Νεοφύτου, μετά που ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αρνήθηκε να εντάξει την πρόταση νόμου του Νικόλα Παπαδόπουλου στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της επιτροπής, της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου απροκάλυπτα επιδιώκει την παραπλάνηση των πολιτών.

Το χειρότερο όμως είναι ότι, θυσιάζει στο βωμό της εξυπηρέτησης προεκλογικών σκοπιμοτήτων, την προοπτική να ψηφιστεί ένας νόμος που πραγματικά θα καθιστά το Ταμείο Αλληλεγγύης βιώσιμο και θα συμβάλει στην σταδιακή αποζημίωση των θυμάτων του κουρέματος του 2013, καταθετών, κάτοχων αξιογράφων και δικαιούχων ταμείων προνοίας και συντάξεων.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου θέτει το προεκλογικό συμφέρον του Νίκου Αναστασιάδη πάνω από το συμφέρον του λαού.

Είμαστε βέβαιοι πως η συμπεριφορά του Αβέρωφ Νεοφύτου αποτελεί μέρος της κυβερνητικής τακτικής και καθοδηγείται από το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη.

Οποιαδήποτε μέθοδο και να μετέλθουν, δεν μπορούν να καλύψουν την ανεπάρκεια τους.

Ο λαός, στις 28 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου θα φέρει την Αλλαγή και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Νικόλα Παπαδόπουλο και τις Δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, για να κυβερνήσουν με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top