ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Έτοιμα τα νομοσχέδια με τις ποινές «τσεκούρια» - Αναμένεται η γνωμάτευση του Γεν. Ελεγκτή

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Έτοιμα τα νομοσχέδια με τις ποινές «τσεκούρια» - Αναμένεται η γνωμάτευση του Γεν. Ελεγκτή

Τα πέντε νομοσχέδια για αναθεώρηση των ποινών για τις τροχαίες παραβάσεις είναι έτοιμα και σύντομα θα σταλούν στην Βουλή για ψήφιση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Μιχάλη Χατζηβασίλη στον «Φιλελεύθερο», τα πέντε νομοσχέδια που αφορούν την αναθεώρηση των ποινών για τροχαίες παραβάσεις που αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων, έτυχαν έγκρισης από την Νομική Υπηρεσία.

Πλέον, απομένει η γνωμάτευση του Γενικού Ελεγκτή, για το κατά πόσο θα μπορεί ένα όχημα να κατακρατηθεί από την Αστυνομία, ή αν οι αστυνομικοί θα μπορούν να στερήσουν αυτόματα την άδεια οδήγησης από οδηγούς που προβαίνουν σε συγκεκριμένες παραβάσεις.

Οι ποινές μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούν να διπλασιαστούν.

Τα πέντε νομοσχέδια, σύντομα θα σταλούν στην βουλή για ψήφιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top