ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιλμάζ – Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά

ΤΟΥΡΚΙΑ: Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιλμάζ – Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά

Έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία, για διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 38χρονου Μεχμούτ Γιαβούζμ, γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο 16/12 με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του στο σπίτι του στο Βόσπορο.

Ο 38χρονος Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Γιαβούζ δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που βρέθηκε ανήκε στον ίδιο και είχε άδεια γι' αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστούν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και γείτονες του Γιαβούζ ενώ στο μικροσκόπιο θα μπούν οι τελευταίες επαφές του καθώς και οι τελευταίες τηλεφωνικές του επικοινωνίες.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Γιλμάζ είχε χωρίσει με την επί τριετία σύντροφό του, την αθλητικογράφο Νεσέ Σαπμάζ, η οποία αφού χώρισαν έκανε σχέση με τον ηθοποιό Κιβάντς Τατλιτούγ.

Ο Γιαβούζ είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν των ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου.

Από Πρώτο Θέμα

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top