LIKE ONLINE

Selfieccino – Καφές με τυπωμένη “selfie” ότι πρέπει για Instagram - VIDEO

Selfieccino – Καφές με τυπωμένη “selfie” ότι πρέπει για Instagram  - VIDEO

Καφετέρια στην Βρετανία, προσφέρει καφέ με το πορτρέτο του κάθε πελάτη.

Μια καφετέρια που εδρεύει στο Λονδίνο, σύμφωνα με την Cyprus Mail, είναι ο πρώτος χώρος που προσφέρει “Selfieccino”, το όποιο στην ουσία είναι ένας καφές με το πρόσωπο του πελάτη στην επιφάνεια του.

Μέσω ενός ειδικού εκτυπωτή που αποτυπώνει την εικόνα με επεξεργασία του αφρού, οι πελάτες αποστέλλουν τη φωτογραφία τους στον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου τέσσερα λεπτά, αφού φτάσει η παραγγελία του κάθε “Selfieccino”, ενώ ο κάθε καφές κοστίζει 5.75 βρετανικές λίρες.

"Λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύοσης, η γευστική εμπειρία έχει μετατοπιστεί εντελώς", δήλωσε στο Reuters ο Ehab Salem Shouly, ιδιοκτήτης του The Tea Terrace. "Δεν είναι αρκετό πια να παραδίδετε απλώς ένα υπέροχο φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση - πρέπει να είναι αντάξιο του Instagram".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top