ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μασάζ με τα λεφτά του Κράτους – Αξιωματικός στο στόχαστρο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Μασάζ με τα λεφτά του Κράτους – Αξιωματικός στο στόχαστρο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Πράγματα και θαύματα εξήγαγε στην έκθεσή της για το Υπουργείο Άμυνας η Ελεγκτική Υπηρεσία, ενώ εξετάζονται και ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα.

Επί παραδείγματι, αναφέρεται αξιωματικός του στρατού, ο οποίος έκανε θεραπείες μασάζ, χρεώνοντας μεγάλα ποσά το ίδιο το Υπουργείο και απολαμβάνοντας, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, τις… ανέσεις που προσφέρει το Κράτος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως σε χρονικό διάστημα έξι μηνών ο ΑΚΑΜ υποβλήθηκε συνολικά σε 22 θεραπείες μασάζ μαζί με ηλεκτροθεραπεία, συνολικού κόστους €3.234. Επιπλέον των θεραπειών μασάζ, είχε υποβληθεί προηγουμένως σε 13 εργασιοθεραπείες και ηλεκτροθεραπείες, συνολικής χρέωσης €1.825. Στη σύζυγό του διενεργήθηκε, σε χρονικό διάστημα 6 μηνών, συγκεκριμένη εξέταση με υπερηχογράφημα συνολικά εννέα φορές. Το κόστος κάθε εξέτασης συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης στο γιατρό ανερχόταν στα €306.

Επιπρόσθετα όλα τα μέλη της οικογένειας, διαφαίνεται ότι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλονταν σε διάφορες οδοντιατρικές εργασίες συνολικού κόστους περίπου €490 ανά επίσκεψη. Επίσης τόσο ο ΑΚΑΜ, όσο και η σύζυγός του υποβλήθηκαν σε θεραπείες με φαρμακευτική αγωγή συνολικού κόστους €4.795, χωρίς ωστόσο να καθίσταται εφικτός ο προσδιορισμός της εκάστοτε θεραπείας που τους παρασχέθηκε. Επιπρόσθετα, σε μία περίπτωση, επισκέφθηκαν καθηγητή ιατρικής για γνωμάτευση, καταβάλλοντας συνολικά €500, χωρίς ωστόσο να παρατίθενται οποιεσδήποτε πληροφορίες αναφορικά με την αναγκαιότητα υποβολής στη συγκεκριμένη εξέταση και θεραπεία, σύμφωνα με την έκθεση.

Στην έκθεση παρουσιάζεται πλήθος παραπτωμάτων στα πλαίσια του Υπουργείου Άμυνας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top