ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΑΓΙΚΟ: Άνοιξε το ασανσέρ και βρέθηκε στο κενό! – Τον αναζητούσαν 16 ώρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΑΓΙΚΟ: Άνοιξε το ασανσέρ και βρέθηκε στο κενό! – Τον αναζητούσαν 16 ώρες

Τραγική εμπειρία για 32χρονο από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Ευρισκόμενος στο ισόγειο του κτηρίου όπου στεγάζεται το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού του, κάλεσε ανελκυστήρα. Η πόρτα άνοιξε, αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος, ο θάλαμος του ανελκυστήρα δεν βρισκόταν στη θέση του.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί στο κεφάλι και στα άκρα.

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι το εν λόγω πρόσωπο έμεινε 16 ώρες αποκλεισμένο στο σημείο, με όλο το χωριό να τον αναζητεί! Μάλιστα, «ανέβηκε» σχετική ανάρτηση από συγχωριανούς του στο facebook, προκειμένου να εντοπιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, ειδοποιήθηκε ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής ότι αγνοείτο από τις 17:00 το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου, ενώ ο 32χρονος βρέθηκε το πρωί της επομένης (21/12) στις 09:15.

Ευτυχώς είχε… Άγιο, αφού παρά το ότι η πτώση του προκάλεσε μεγάλο σχίσιμο στο κεφάλι (του έγινε μεγάλος αριθμός ραφών), δεν είχε ακατάσχετη αιμορραγία ή άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομίας εντός της ημέρας (28/12), ο αδερφός του 32χρονου επικοινώνησε πρόσφατα με τον αστυνομικό σταθμό της περιοχής που εξετάζει την υπόθεση, κι όπως διευκρινίστηκε ο παθών δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top