ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερή παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κάνουμε φέτος – Θερμοκρασίες αναλυτικά

Βροχερή παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κάνουμε φέτος – Θερμοκρασίες αναλυτικά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με βροχές και καταιγίδες, προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ από το μεσημέρι της επόμενης μέρας, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά, κάνοντας το χατίρι σε όσους έχουν πρόθεση για εξόρμηση στα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 29/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 30/12, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα και μικρή άνοδο την Τρίτη.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή 29/12 και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top