ΠΑΡΑ-THEMA

Μπηχτή στο ΔΗΚΟ και άνοιγμα στον «Ενδιάμεσο Χώρο» από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ – VIDEO

Μπηχτή στο ΔΗΚΟ και άνοιγμα στον «Ενδιάμεσο Χώρο» από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ – VIDEO

Φαίνεται ότι αλλάζουν τακτική στο ΑΚΕΛ και στο Επιτελείο Σταύρου Μαλά αναφορικά με το νερό που πρέπει να βάλουν στο κρασί τους για ενδεχόμενες συνεργασίες στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Αυτό κατέδειξε δήλωση του Βουλευτή Αμμοχώστου, Νίκου Κέττηρου, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Ανδρέα Δημητρόπουλου («ΣΙΓΜΑ») το πρωί της Τρίτης (2/1).

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, εκτίμησε ότι η πλειοψηφία του κυπριακού λαού «δεν θέλει συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη».

Επί τούτου, υποστήριξε ότι «εάν ο ενδιάμεσος χώρος δεν είναι μεταλλαγμένος και θέλει την απομάκρυνση του Νίκου Αναστασιάδη, τότε κερδίζει ο Σταύρος Μαλάς τις εκλογές».

Φυσικά, στο τέλος άφησε και μια μπηχτή προς το ΔΗΚΟ για τις εκλογές του 2013 σημειώνοντας: «Ελπίζω να μην τον ξαναβγάλουν στην εξουσία όπως έγινε πριν πέντε χρόνια, γιατί θυμάστε και το σύνθημα ‘στο ΔΗΚΟ ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη’».

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση:

Ασφαλώς, μετά την άνοδο του Σταύρου Μαλά στις δημοσκοπήσεις, το ΑΚΕΛ κατανοεί την ανάγκη συνεργασιών στον δεύτερο γύρο των προεδρικών, προκειμένου να μην επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης στο ανώτατο αξίωμα της Δημοκρατίας.

Χωρίς να σχολιάζουμε ποιος τον έβγαλε Πρόεδρο πριν πέντε χρόνια, διερωτόμαστε, εφόσον υπάρξει προσπάθεια συνεννόησης, ποιος από τους δύο (ΑΚΕΛ και Ενδιάμεσος Χώρος) θα βάλει νερό στο κρασί του για να χάσει ο Νίκος Αναστασιάδης. Αν, φυσικά, μπορεί να γίνει αυτό. Πάντως, το Επιτελείο Μαλά έστειλε την πρόσκληση.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top