ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΕΡΙ – ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: Απαντήσεις στο μυστήριο – Γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΕΡΙ – ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: Απαντήσεις στο μυστήριο – Γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου βρέφους θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 10/01.

Η κ. Παπέττα καλείται να απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που εγείρονται σχετικά με τον θάνατο του άτυχου νεογνού κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, θα απαντήσει στο εαν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό καθώς και τα ακριβή αίτια θανάτου.  Επίσης, καλείται να απαντήσει αν τα τραύματα και οι κακώσεις προήλθαν από το μηχάνημα της ανακυκλώσης ή κατά την διάρκεια της γέννας.

Θυμίζουμε, πως το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό στον ιμάντα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών από υπάλληλου του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Μάλιστα, στο άψυχο κορμάκι του εντοπίστηκαν κακώσεις και τραύματα.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι έρευνες των Αρχών για να εντοπιστεί η μητέρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Επικρατέστερο σενάριο είναι η μητέρα να γέννησε μόνη της. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΡΙ: Το καυτό ερώτημα για τον θάνατο του βρέφους - Φέρει κακώσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top