ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κατακεραυνώνουν Δίπλαρο και ΔΗΣΥ οι κόρες του Χριστόφια: ‘Περήφανες για τον βίο και πολιτεία μας’

Κατακεραυνώνουν Δίπλαρο και ΔΗΣΥ οι κόρες του Χριστόφια: ‘Περήφανες για τον βίο και πολιτεία μας’

Τοποθετήθηκαν με δημόσια γραπτή δήλωσή τους οι θυγατέρες του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, σχετικά με την αγωγή δυσφήμισης εναντίον του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου.

Η Χριστίνα και η Μαριάννα Χριστόφια, μέσω της γραπτής δήλωσής τους, εκφράζουν την ηθική ικανοποίησή τους για την αποκατάσταση της αλήθειας, κυρίως μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και την επίσημη απολογία του κ. Δίπλαρου προς το πρόσωπό τους.

Την γραπτή δήλωση των δύο κόρων του τέως Προέδρου, δημοσίευσε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Πέμπτη 11/1/2018.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η διαβολή το ψέμα και η λάσπη εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και της οικογένειάς μας, με στόχο να πληγεί το ΑΚΕΛ δεν έχει προηγούμενο», αναφέρουν αρχικά οι δύο γυναίκες.

«Η μέθοδος που επέλεξε το κόμμα του κ. Δίπλαρου, ο ΔΗΣΥ, να ασκήσει αντιπολήτευση και μετέπειτα να ασκεί πολιτική, είτε επίσημα είτε ακόμα περισσότερο ανεπίσημα μέσω ψιθύρου και λάσπης, έθιξε και αμφισβήτησε την εντιμότητα, τιμιότητα, ήθος και χαρακτήρα μας εμάς ως άτομα, την οικογένειά μας και ακόμα περισσότερο το κόμμα μας το ΑΚΕΛ, σε πολλές περιπτώσεις», προσθέτουν.

Επίσης υπογραμμίζουν ότι, «η μεγαλύτερη συνέπεια αυτής τους της τακτικής είναι η ζημιά που προκαλεί στην κοινωνία η επιλογή κάποιων να πολιτεύονται έξω από τα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, αψηφώντας το τεκμήριο της αλήθειας, σπιλώνοντας χαρακτήρες και προσωπικότητες, στον βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και της ανόδου τους στην εξουσία».

Τέλος, αναφέρουν πως, «Σε ό,τι αφορά εμάς, είμαστε και παραμένουμε περήφανες για τον βίο και πολιτείας μας, για την κοινωνικοπολιτική μας δράση μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΑΚΕΛ, υπηρετώντας έντιμα την αλήθεια και την τάξη μας, όσο καλύτερα μπορούμε προς όφελος των εργαζομένων και του λαού μας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top