ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα για τον κ. Γιώργο απ΄ τη Λάρνακα - 'Μην πάτε μεμονωμένα για βοήθεια' - VIDEO

Το μήνυμα για τον κ. Γιώργο απ΄ τη Λάρνακα - 'Μην πάτε μεμονωμένα για βοήθεια' - VIDEO

Το ThemaOnline επικοινώνησε με πρόσωπο το οποίο ανήκει στην ομάδα που οργανώθηκε για βοήθεια προς τον κ. Γιώργο που μένει σε άθλια κατάσταση σε ένα χαμόσπιτο στην Λάρνακα. Χαρακτηριστική η αναφορά ότι ενώ δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

Πολλοί συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του βίντεο από τον «χώρο διαμονής» του κ. Γιώργου ανταποκρίθηκαν με βασικά υλικά για να τον βοηθήσουν ώστε να καταφέρουν να συμμαζέψουν το χώρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε πλέον μετά την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για βοήθεια λίγα και απλά πράγματα είναι αυτά που χρειάζεται να γίνουν για να γίνει η διαβίωση του κ. Γιώργου καλύτερη.

Συγκεκριμένα, υπάρχει λίστα στην οποία μπορεί κάποιος να συνεισφέρει και αυτά αφορούν την ηλεκτροδότηση του κτιρίου αλλά και διάφορα κατασκευαστικά υλικά και ρούχα.

Όμως έκκληση της ομάδας η οποία οργανώθηκε για βοήθεια στον κ. Γιώργο είναι να μην πάει κάποιος μεμονωμένα σε αυτόν για βοήθεια. Ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει όλοι μας να εφαρμόσουμε αυτό είναι ότι ο κ. Γιώργος παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την βοήθεια του κόσμου προς αυτόν όπως μας αναφέρθηκε είναι ένα μεγάλο σοκ για αυτόν η απεριόριστη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο αφού ποτέ δεν ζήτησε βοήθεια.

Ο 73χρονος κύριος Γιώργος όπως μας αναφέρθηκε θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση ούτως ώστε να απολαύσει όλη αυτή την αγάπη του κόσμου που δέχεται τα τελευταία 24ώρα.

Η επόμενη βοήθεια προς τον κ. Γιώργο που θα πρέπει να γίνει όπως είπαμε ομαδικά και όχι μεμονωμένα θα είναι το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν να δουν την δημοσίευση της κ. Νατάσας η οποία έφερε στην επιφάνεια το όλο θέμα με τις λεπτομέρειες για το τι πρέπει να γίνει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top