ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαρίστησε κόσμο ο Εφραίμ και η υπόσχεση (Δηλώσεις)

Ευχαρίστησε κόσμο ο Εφραίμ και η υπόσχεση (Δηλώσεις)

Ο Γιώργος Εφραίμ μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το ονειρικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς μέσα στο Μακάρειο στάδιο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα έχει πολύ καλή πορεία και κερδίζει συνέχεια. Το γρήγορο τέρμα μας βοήθησε αλλά δείξαμε σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι που πιέσασμε να φτάσουμε στα όριά μας».

Για την επιστροφή του: «Πάνω απ’ όλα είναι που επιστρέφω υγιής και αυτό μετρά για μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο που έδειξε υπομονή και κατανόηση στα προβλήματα που είχα. Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα το εξαργυρώσω στη συνέχεια».

Για την μεγάλη σε έκταση νίκη είπε: «Θέλαμε απλώς να δείξουμε πως θέλουμε το πρωτάθλημα και όποιος αντίπαλος βρεθεί απέναντί μας θα δυσκολευτεί αφάνταστα».

Για τις σημαντικές απουσίες και τα επόμενα παιχνίδια: «Ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια αλλά έχουμε βαθύ ρόστερ. Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής θα βρει τις λύσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top