ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Live Αλκή – Ολυμπιακός Ημίχρονο (0-1)

Live Αλκή – Ολυμπιακός Ημίχρονο (0-1)

Τέλος ημιχρόνου

Σχόλιο: Ο Τιμόθεος Χριστοφή θα μπορούσε να κάνει την χρήση της κόκκινης κάρτας στην φάση του πέναλτι, καθώς ο Πάρντο δεν πήγε για την μπάλα αλλά για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

42′ ΓΚΟΛ:Ο Πολίτσι από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0

41’Κίτρινη κάρτα για την Αλκή:Πάρντο

41′ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Πάρντο έπεσε πάνω στον Τόρες με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει αμέσως την παράβαση.

37′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αλκή. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ιτούα που βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα βρήκε τον οριζόντιο δοκάρι.

34′ Η Αλκή ζήτηση νέο πέναλτι. Μετά από σέντρα του Ρούκα, ο Γκλομπάρντ έπεσε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Πουγιούκκα. Όμως η επαναληπτική προβολή δικαιώσε τον διαιτητή που δεν έδωσε την παράβαση.

Σχόλιο: Η Αλκή είναι η ομάδα που έχει τον έλεγχο και την υπεροχή και προσπαθεί να κλείσει τον Ολυμπιακό στα καρέ του, γυροφέρνοντας εκτός της περιοχής του Κωνσταντίνου.

17′ Η Αλκή ζήτησε πέναλτι από χέρι του Χριστοφίδη. Σύμφωνα και με την επαναληπτική προβολή, η μπάλα φαίνεται ότι χτύπησε στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και θα μπορούσε να υποδειχθεί η παράβαση.

15′ Ο Φαμπρίτσιο έδωσε ωραία στον Ντουβεντρού ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Στυλιανό Κωνσταντίνου, όμως ο πορτιέρο των “μαυροπρασίνων” στάματησε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα.

Σχόλιο: Χωρίς γκολ και φάσεις με το παιχνίδι να παίζεται στα πρώτα 10λεπτά. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

5΄ Πέναλτι ζήτησε ο Ολυμπιακός. Σέντρα του Πολίτσι, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τιγκρουτζιά. Σωστά δεν υποδείχθηκε η παράβαση, αφού ο ποδοσφαιριστής της Αλκής είχε κολλημένο το χέρι του πάνω στο σώμα του.

1′ Ξεκίνησε ο αγώνας στο “Αμμόχωστος”

Live αγώνα

Ολυμπιακός:Κωνσταντίνου, Παχίπης, Χριστοφίδης, Πουγιούκκας, Σεραφείμ, Μιγκελίτο, Σωτηρίου, Πεχλιβάνης, Τριμπό, Πολίτσι, Τόρες

Αλκή: Πάρντο, Φραγκέσκου, Ρούκα, Ντιακιτέ, Γκλομπάρντ, Ενγκομό, Ιτούα, Τιγκρουτζιά, Σεμέδο, Ντουβεντρού, Φαμπρίτσιο

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Διαιτητής:Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής:Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής:Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής:Κωνσταντίνου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας :Ξάνθου Ανδρέας

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Απ την άλλη οι «μαυροπράσινοι» προέρχονται κι αυτοί από ήττα στον τελευταίο τους αγώνα κι αμφότεροι θα κυνηγήσουν το τρίποντο έτσι ώστε να ανέβουν και ψυχολογικά αλλά περισσότερο βαθμολογικά.

Η γηπεδούχος Αλκή προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στα τελευταία της παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και θα προσπαθήσει σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό να πετύχει τη νίκη έτσι ώστε να πάρει μια βαθμολογική ανάσα.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε από την ιστοσελίδα μας Themasports.com την αναμέτρηση μεταξύ της Αλκής και του Ολυμπιακού. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και με τον αγώνα αυτό θα πέσει και η αυλαία της αγωνιστικής.

Καλησπέρα Κυρίες/οι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μ. Πελεκάνος στο Podcast του «Τ» – «Δεν έχουν δικαίωμα να με αποκαλούν φασίστα»- Η συνομιλία με Αναστασιάδη, τα «καρφιά» σε Πετρίδη & ΔΗΣΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας - Καμία αντίδραση στην απόφαση

Συγκινεί ο Στέλιος: Κούρεψε τα μαλλιά του για συμπαράσταση στην καθηγήτρια του με καρκίνο - «Το έκανα για να μην νιώθει μόνη» Βίντεο

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες εκτός της εμπορίας ανθρώπου

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Ανακοινώθηκαν κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε τι αφορούν και πού να υποβάλετε αίτηση



Μονή Αββακούμ: «Άκυρη» η διαδικασία ενώπιον των εκκλησιαστικών δικαστηρίων λένε οι δικηγόροι των μοναχών

Μονή Αββακούμ: «Άκυρη» η διαδικασία ενώπιον των εκκλησιαστικών δικαστηρίων λένε οι δικηγόροι των μοναχών

Επιστρέφουν οι δικηγόροι των δύο επίμαχων μοναχών που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Μονής Οσίου Αββακούμ, σημειώνοντας σε υπόμνημά τους προς την Ανακριτική Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου πως η όλη διαδικασία είναι διάτρητη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top