ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο διπλό για Μίλαν, έκανε… εξορκισμό η Νάπολι, «πολυβόλο» η Λάτσιο (videos)

Πρώτο διπλό για Μίλαν, έκανε… εξορκισμό η Νάπολι, «πολυβόλο» η Λάτσιο (videos)

Ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο. Νίκη εκτός έδρας. Δεύτερο σερί «τρίποντο» μετά από τέσσερις μήνες. Και με δέκα στο τελευταίο τέταρτο.

Αυτή είναι η Μίλαν!

Με τον Φρανκ Κιεσί να «χτυπάει» δις στο α’ μέρος, φέρνοντας «τούμπα» το 1-0 του Νικολό Μπαρέλα (σ.σ. φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Γιουβέντους), η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε 2-1 στη Σαρδηνία, για το πρώτο της «διπλό» από τις 5 Νοεμβρίου στη Serie A και -απίστευτο και όμως αληθινό- για την πρώτη back to back νίκη της από τις 20 Σεπτεμβρίου!

Την περασμένη αγωνιστική, οι «ροσονέρι» είχαν πετύχει δύσκολο «τρίποντο» (1-0) απέναντι στην Κροτόνε, αλλά, γενικώς, δείχνουν πως ξεπερνούν την κρίση, «τρέχοντας», μαζί με τον θρίαμβο επί της Ίντερ, στο Κύπελλο, αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, όντας, πλέον, στο -2 από την 6η θέση.

Στο τέλος, πάντως, οι φιλοξενούμενοι, που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 79′, λόγω της αποβολής του Ρικάρντο Ροντρίγκες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα… τα είδαν όλα, αφού η Κάλιαρι -που τελείωσε και εκείνη με δέκα, με τη δεύτερη κίτρινη στον σκόρερ Μπαρέλα- έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ.

Τελικά, δεν άλλαξε κάτι και… επιτέλους, η Μίλαν πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της!

Έκανε… εξορκισμό η Νάπολι!

Τον κακό της δαίμονα ξόρκισε η Νάπολι! Απέναντι σε ομάδα που την ταλαιπωρούσε (Αταλάντα) και σε μια από τις δυσκολότερες έδρες, καθάρισε 1-0 με γκολ του Μέρτενς κι άφησε… με την όρεξη τη Γιουβέντους.

Χαρακτήρα πρωταθλήτριας αρχίζει να δείχνει η Νάπολι!

Διακόπτοντας την πελατειακή σχέση που είχε φτιάξει μαζί τους η Αταλάντα, οι «παρτενοπέι» απέδρασαν (1-0) από μια εκ των δυσκολότερων εδρών της Serie A.

Αν και τα βρήκε σκούρα για περισσότερη από μια ώρα αγώνα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να διασπάσει τη συμπαγή αντίπαλό της.

Αρκούσε λοιπόν μια εξαιρετική κάθετη του Καγιεχόν στο 62’ και ένα ψύχραιμο (όσο και ποιοτικό) τελείωμα του Μέρτενς για να λυτρωθούν οι φιλοξενούμενοι.

Διότι αυτό το γκολ του Βέλγου (το πρώτο του από τις 29 Οκτώβρη) και μια μεγάλη απόκρουση του Ρέινα σε βολέ του Κριστάντε αποδείχθηκαν αρκετά για να πανηγυρίσει η Νάπολι την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Και ξορκίζοντας τον… δαίμονα της Αταλάντα (που είχε επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις φορές που συναντήθηκαν) εξασφάλισε ότι θα μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Γιουβέντους με την Τζένοα.

Δεύτερη σερί «πεντάρα» για Λάτσιο… δεύτερη νιότη για Κουαλιαρέλα!

Τι κάνει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα! Με χατ-τρικ του 34χρονου, που έφτασε τα 15 γκολ στη Serie Α, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας, η Σαμπντόρια νίκησε 3-1 τη Φιορεντίνα! 5-1 την Κιέβο η Λάτσιο, που συνεχίζει…

Είναι οριστικό.

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα περνάει δεύτερη νιότη!

Με χατ-τρικ του 34χρονου, που έφτασε τα 15 γκολ στη Serie Α, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας(!), η Σαμπντόρια νίκησε 3-1 τη Φιορεντίνα στη Γένοβα, έκλεισε την… παρένθεση της Μπενεβέντο και συνεχίζει την πορεία της για Ευρώπη!

Και τις τρεις ασίστ, μάλιστα, στον γερόλυκο επιθετικό, «σέρβιρε» ο Γκαστόν Ραμίρες, που έφτασε, με τη σειρά του, τις 10 στη φετινή σεζόν! Στο 30′, στο 60′ και στο 68′ «χτύπησε» ο Κουαλιαρέλα, με τους «βιόλα» να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 80ό λεπτό, με τον Κάρλος Σάντσες.

Την ίδια στιγμή, το «τρένο» της Λάτσιο συνέχισε με… σπασμένα φρένα!

Μετά την εκτός έδρας «πεντάρα» επί της ΣΠΑΛ, οι Ρωμαίοι φιλοδώρησαν με πέντε γκολ και την Κιέβο (5-1) και δείχνουν ικανοί να πάνε ως το τέλος για την είσοδο στο Champions League!

Και μάλιστα, η επιβλητική νίκη κόντρα στους «τζιαλομπλού» ήρθε, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο (23′) με τον Πουτσαρέλι (25′). Αυτό, ωστόσο, ήταν και το λάθος τους… Οι «λατσιάλι» θύμωσαν και με ένα ξέσπασμα, έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα ματς της 21ης αγωνιστικής, σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, πήρε η ΣΠΑΛ στην έδρα της Ουντινέζε (1-1), ενώ με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Τορίνο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Σασουόλο.

Μεγάλες νίκες, τέλος, με «τριάρες», πανηγύρισαν Μπολόνια και Κροτόνε! Η πρώτη επικράτησε 3-0 της Μπενεβέντο, και η δεύτερη πέρασε με 3-0 από την Ελλάς Βερόνα. Για τις δύο ηττημένες, η υπόθεση «παραμονή» ζορίζει, πλέον, πάρα πολύ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top