ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 73χρονη – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 73χρονη – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές ο 42χρονος που συνελήφθη αναφορικά με τον ξυλοδαρμό της 73χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 42χρονος κάλεσε ασθενοφόρο για να παραλάβει την 73χρονη και να την πάει στο νοσοκομείο.

Ενώ ο συλληφθείς είπε ότι άκουσε θόρυβο ενώ κοιμόταν και βρήκε τη μητέρα του κάτω από το κρεβάτι, εντούτοις το πλήρωμα του ασθενοφόρου κατάλαβε ότι τα τραύματα της 73χρονης δεν συνάδουν με πέσιμο.

Ακολούθως κλήθηκε η Αστυνομία και ο 42χρονος δεν έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις στα μέλη της. Μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις, ο γιος της 73χρονης εξεμάνη, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με αυτόφωρο αδίκημα για εξύβριση αστυνομικού.

Όταν μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ για κατάθεση, μασούσε τα λόγια του. Στο μεταξύ, προέκυψε μαρτυρία από συγγενικό πρόσωπο που διαμένει με την 73χρονη και τον γιο της, ότι ο 42χρονος είναι το πρόσωπο που ξυλοφόρτωσε την ηλικιωμένη.

Ο 42χρονος που δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για αδικήματα που αφορούν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης και εξύβρισης των Αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να αλλάξει η κατηγορία που αφορά τη βαριά σωματική βλάβη, καθώς η 73χρονη, που βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top