ΠΑΡΑ-THEMA

Εντυπωσιακοί οι αστυνομικοί στη Λεμεσό - 'Εξειδίκευση και πείρα ετών' – Δηλώσεις Καφά

Εντυπωσιακοί οι αστυνομικοί στη Λεμεσό - 'Εξειδίκευση και πείρα ετών' – Δηλώσεις Καφά

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που τα μέλη της Αστυνομίας χειρίστηκαν τη σοβαρή κατάσταση που δημιουργήθηκε, μετά τα δυο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε διάστημα μερικών λεπτών στη Λεμεσό, το απόγευμα της Παρασκευής 26/1.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Το ThemaOnline, βρέθηκε στη σκηνή και κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, παρατηρήσαμε τον τρόπο που λειτούργησαν τα μέλη της Αστυνομίας στην καραμπόλα, στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Τσιρείου.

Με απίστευτη, οργάνωση και επικοινωνία μεταξύ τους, οι αστυνομικοί με ρυθμούς που θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε “βιομηχανοποιημένους”, κατάφεραν να διευθετούν την γραφειοκρατεία κάθε οχήματος ξεχωριστά, ιεραρχώντας με προτεραιότητα κάθε περιστατικό.

Ταυτόχρονα, ενώ δεκάδες διερχόμενα οχήματα περνούσαν σε πολύ κοντινή απόσταση από κοντά τους, ρύθμιζαν την κυκλοφορία διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα είχαμε νέο τροχαίο.

Μόλις η ιστοσελίδα μας έφτασε στη σκηνή, η πρώτη εντύπωση ήταν ότι μέχρι το βράδυ θα υπήρχε πρόβλημα στη τροχαία κίνηση, κάτι που διαψευστήκαμε με θετικό τρόπο, αφού γύρω στις 17:00 τα αυτοκίνητα διέρχονταν κανονικά.

Όπως ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, κλήθηκε και ο Ειδικός Ουλαμός Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου, μέλη του οποίου συνέδραμαν μαζί με τους συναδέλφους τους στη Λεμεσό.


Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Αξιωματικό της Τροχαίας Λεμεσού, κ. Αιμίλιο Καφά, για να σχολιάσει το θετικό αυτό γεγονός.

Είναι αστυνομικοί καταρτισμένοι, με πείρα και γνώση πολλών ετών” μας ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι τα μέλη της Τροχαίας περνούν από εκπαίδευση στην αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων.

Ακόμη, ο Αξιωματικός Τροχαίας Λεμεσού, ανέφερε ότι σε ποσοστό που αγγίζει το 80%-90%, τα μέλη του τμήματος του κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικότητες στην διερεύνηση ατυχημάτων.

Ανάμεσα στα στραβά αυτού του τόπου και τα “σάπια μήλα” που μπορεί να υπάρχουν στο “κοφίνι” της Αστυνομίας Κύπρου, αξίζει να αναφερθούμε και να αναγνωρίσουμε το έργο που επιτελούν οι απλοί αστυνομικοί, αλλά και αξιωματικοί που σχεδόν καθημερινά, μέρα και νύχτα, υπό βροχή και καύσωνα, βρίσκονται έξω στους δρόμους διακινδυνεύοντας ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top