ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ορθάνοιχτη πόρτα αφήνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Είναι δέσμευσή του»

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ορθάνοιχτη πόρτα αφήνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Είναι δέσμευσή του»

Κρίσιμη ημέρα η Τρίτη (30/1) για τον ενδιάμεσο. Στόχος σύμφωνα με πληροφορίες μια κοινή γραμμή για τον β’ γύρο των Προεδρικών, την ίδια ώρα που ο Νικόλας δεν κλείνει την πόρτα σε Μαλά και Αναστασιάδη.

Του Στέλιου Στυλιανού

Η κάλπη «μίλησε» και έστειλε τον ενδιάμεσο χώρο και την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου εκτός της κούρσας εκλογής, αφήνοντας τους όμως το δικαίωμα να έχει ρυθμιστικό ρόλο για το αποτέλεσμα του β’ γύρου.

Όπως πληροφορούμαστε, ήδη τη Δευτέρα (29/1) έγινε μια πρώτη συνάντηση και αξιολόγηση του αποτελέσματος, στην οποία συμμετείχαν τόσο ο Μαρίνος Σιζόπουλος όσο και η Ελένη Θεοχάρους.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και τα αποτελέσματα της κάλπης, ενώ διεφάνη πρόθεση ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή για τη δεύτερη και πιο κρίσιμη Κυριακή της 4ης Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, όλα τα κόμματα του ενδιάμεσου, επιφυλάχθηκαν να συζητήσουν τις επόμενες τους κινήσεις με τα συλλογικά όργανα των κομμάτων τους, πριν έχουν ξεκάθαρη θέση και προτού μπουν σε «ζυμώσεις» και ονοματολογία.

Ο Νικολας Παπαδόπουλος αφήνει όμως ορθάνοιχτη την πόρτα σε τυχόν συνεργασία. Αυτό προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας. «Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εάν και εφόσον προσκληθεί είτε από τον κ. Μαλά, είτε από τον κ. Αναστασιάδη για συνάντηση, θα αποδεχθεί και αυτό είναι δέσμευσή του» μας ανέφερε επί λέξει πηγή του ThemaOnline.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα λέχθηκαν περί υπόσκαψης της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου εκ των έσω, τα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ σε προσεχή συνεδρία τους, θα αποφασίσουν τα μέτρα που θα ληφθούν, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top