ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκαθαρίζει το Κίνημα Αλληλεγγύη – «Να εξηγήσουμε στο 55% του πληθυσμού τι τον περιμένει»

Ξεκαθαρίζει το Κίνημα Αλληλεγγύη – «Να εξηγήσουμε στο 55% του πληθυσμού τι τον περιμένει»

«Η Αλληλεγγύη δεν έχει πρόθεση να συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση είτε αυτή ονομάζεται ‘Εθνικής Σωτηρίας’, είτε ‘Εθνικής Ενότητας’ στη βάση ενός προγράμματος με το οποίο δεν συμφωνούμε».

Αυτά ανέφερε σε σημερινές της δηλώσεις η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, και πρόσθεσε: «Για τη νομή της εξουσίας, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ), την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή των εποίκων, την παραμονή των στρατευμάτων και την παραμονή των εγγυήσεων και κατά τα άλλα να τη βαπτίσουμε κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας».

Μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου, εξήγησε ότι «για εμάς αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να εξηγήσουμε στο 55% του πληθυσμού που δεν γνωρίζει τι είναι η ΔΔΟ, τι τον περιμένει, με αυτές τις λύσεις που είναι επί θύρας και θα εφαρμοστούν και από τους δύο μονομάχους».

«Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να μοιράσουμε τον κόσμο σε ομοσπονδιακούς και μη ομοσπονδιακούς, ωστόσο, είναι τεράστιας σημασίας για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού να αντιληφθεί ο κόσμος ότι θα γυρίσουμε στο Κραν Μοντανά, εκεί που μείναμε, στις προτάσεις που έχουν γίνει και στο έγγραφο Γκουτέρες» τόνισε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top