ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιφνιδιάζει τον Πρόεδρο και δημοσιεύει πρακτικά ο Άντρος Κυπριανού – ΕΓΓΡΑΦΑ

Αιφνιδιάζει τον Πρόεδρο και δημοσιεύει πρακτικά ο Άντρος Κυπριανού – ΕΓΓΡΑΦΑ

Για «εθισμό» στο ψέμα κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κύριος Άντρος Κυπριανού.

Μάλιστα, σε μια κίνηση αιφνιδιασμού, εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στην τηλεμαχία της Τετάρτης (31/1) ότι θα δημοσιεύσει πρακτικά του Κραν Μοντανά, ο κ. Κυπριανού δημοσιεύει πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου, εξηγώντας ότι το ψέμα έγκειται στο ότι «είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησε το όνομα μου για να φύγει από το Μοντ Πελεράν 1 και ότι εγώ δέχτηκα το τι μου είπαν οι Τουρκοκύπριοι».

Με δόση χιούμορ δε, δήλωσε ότι «εάν ο κ. Αναστασιάδης είναι Τουρκοκύπριος, τότε ναι, παραδέχομαι ότι δέχτηκα εκείνο που μου είπαν οι Τουρκοκύπριοι».

Ο κ. Κυπριανού, επαναλαμβάνοντας ότι «ο κ. Αναστασιάδης είπε σε μένα ότι χρησιμοποίησε το όνομά μου για να φύγει από το Μον Πελεράν», δημοσιοποιεί τα πρακτικά ημερομηνίας 1ης Αυγούστου 2017 «γιατί με υποχρεώνει ο κ. Αναστασιάδης με τα επανειλημμένα ψέματα τα οποία λέει».

«Μου είπε ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης ότι την επομένη που επέστρεψε από το Μόν Πελεράν ότι χρησιμοποίησε το όνομα μου για να πείσει τον κ. Ακκιντζί ότι πρέπει να φύγει από το Μόντ Πελεράντ. Είχαμε την εξής συζήτηση την 1η Αυγούστου στο Εθνικό Συμβούλιο, όπου επιβεβαίωσε ότι μου είπε αυτό το πράγμα. Και του λέω στη συνεδρίαση αυτή».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top