ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Νομικά μέτρα κατά του ιατρικού κέντρου από τους γονείς της 18χρονης θανούσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Νομικά μέτρα κατά του ιατρικού κέντρου από τους γονείς της 18χρονης θανούσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νομικά κατά ιατρικού κέντρου στην Πάφο, θα λάβουν οι γονείς της 18χρονης που απεβίωσε με τραγικό τρόπο την περασμένη Τρίτη (30/01).

Του Φάνη Μακρίδη

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο Μαρκ Σουίνι, πατέρας της θανούσας Έιμι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STV της Σκοτίας, διατυπώνοντας τη θέση ότι οι γιατροί που αντιμετώπισαν πρώτοι το περιστατικό, δεν έκαναν τα δέοντα για να βοηθηθεί η κόρη του.

Εδώ να σημειωθεί ότι οι συγγενείς της Έιμι, δεν φαίνεται να έχουν κανένα παράπονο από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αλλά από το ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου είχε πάει με τον πατέρα της λίγο προηγουμένως. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει την Τετάρτη (31/01), οι επί καθήκοντι γιατροί του δημόσιου νοσηλευτηρίου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανανήψει η κοπέλα.

«Είχε πάρει βόλτα τον σκύλο μας (σ.σ. στην Πέγεια) όταν την άκουσα να φωνάζει ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει» είπε αρχικά ο Μαρκ Σουίνι μιλώντας στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Και πρόσθεσε: «Έτρεξα αμέσως έξω, την άρπαξα και την πήρα στο ιατρικό κέντρο. Είμαι πολύ θυμωμένος, αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Θα μπορούσε να πάρει ιατρική βοήθεια. Ήταν η καλύτερη».

Να σημειωθεί ότι η 18χρονη έπασχε από σοβαρής μορφής άσθμα, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, απεβίωσε λόγω ασφυξίας.

Η Έιμι καταγόταν από το Μάδεργουελ της Σκοτίας. Μετακόμισε στην Κύπρο το 2016 με τον πατέρα της Μαρκ, την μητέρα της Αμάντα και τα ετεροθαλή αδέλφια της Τζακ, Λία και Λούκας. Σύντομα επρόκειτο να ασχοληθεί με την επιχείρηση του πατέρα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top