ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Βούρκωσε για τη μητέρα του ο Σταύρος Μαλάς – «Θα είμαι παρών στους αγώνες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Βούρκωσε για τη μητέρα του ο Σταύρος Μαλάς – «Θα είμαι παρών στους αγώνες» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλή δουλειά» ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Σταύρος Μαλάς σε δήλωσή του στο επιτελείο του στη Λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

Του ευχήθηκε επίσης «να προσέχει την Κύπρο», ενώ χαρακτήρισε σεβαστή την ετυμηγορία του λαού. Όπως είπε «θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους, ειδικότερα τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Λιλλήκα» για τη συμβολή τους σε αυτή τη διαδικασία.

Ευχαρίστησε «από τα βάθη της καρδιάς» του όσους όσοι δούλεψαν για την υποψηφιότητά του, ενώ υπογράμμισε ότι «ο αγώνας αυτός ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σε εκλογικές διαδικασίες».

Ευχαρίστησε επίσης το κίνημα της Αριστεράς, τον κόσμο, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του, δηλώνοντας ότι πάντα θα τιμά και θα σέβεται την ιστορία αυτού του κόμματος.

Ο κ. Μαλάς, υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στους αγώνες για τα δίκαια και την πατρίδα μας. Επέμεινα ότι «αυτός ο αγώνας είναι ο σωστός και ο τίμιος δρόμος».

Υπογραμμίζοντας δε ότι «μόνο με την αξιοπιστία μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη εναντίον της μάχης», συνεχάρη ξανά τον Νίκο Αναστασιάδη.

Σε μια συγκινητική και φορτισμένη στιγμή, ευχαρίστησε τον πατέρα του, που ήταν δίπλα του, τη μητέρα του «που μας παρακολουθεί», τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Αγκαλιάζοντας τη σύζυγό του Ζαχαρούλα, κόμπασε και διαλάλησε ότι δεν πρέπει «ποτέ να υποστέλλεις τη σημαία των αξιών».

Χωρίς να απαντήσει άλλες ερωτήσεις, φίλησε τον πατέρα του και ασπάστηκε όλους τους συναγωνιστές του.

Παραμένω ανένταχτος, δήλωσε αποχωρώντας, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όσους τον ήθελαν να συμμετέχει στο ΑΚΕΛ. Όπως και να 'χει, ο Σταύρος Μαλάς διεξήγαγε έναν αξιοπρεπή αγώνα, δεν υπέπεσε σε λάθη ακόμα και αν η απειρία του δεν τον άφησε να κερδίσει -σε εντυπώσεις και ψήφους- τον παλιό Νίκο Αναστασιάδη. 

Σίγουρα, όμως, ο Σταύρος Μαλάς έδωσε στο ΑΚΕΛ μια νίκη, αυτή στον πρώτο γύρο. Και λαμβάνοντες υπόψη τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών, το κόμμα της Αριστεράς θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένο για την επιλογή του. Φυσικά, παραμένει η απορία για το πως θα κινηθούν αμφότεροι στην επόμνεη μέρα των προεδρικών. Ο Σταύρος Μαλάς, δηλαδή και ΑΚΕΛ.

Ρεπορτάζ: Μαρινέλλα Παναγιώτου.
Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top