ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαίρωσε τέσσερα άτομα σε νυχτερινό μαγαζί – Τυφλώθηκε μερικώς ο ένας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαίρωσε τέσσερα άτομα σε νυχτερινό μαγαζί – Τυφλώθηκε μερικώς ο ένας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, τέθηκε 24χρονος ο οποίος προκάλεσε μερική τύφλωση σε νεαρό, έπειτα από καβγά που συνέβη στο Μακένζυ το 2014.

Την απόφασή του για την ποινή του 24χρονου επιφύλασσε το Επ. Δικαστήριο Λάρνακας, για τον 24χρονο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε παραδεχθεί ενοχή σε όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν τραυματισμό, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μεταφορά μαχαιριού και συμπλοκή.

Η παραδοχή του, λήφθηκε σοβαρά υπόψη από το δικαστήριο, ως μετριαστικός παράγοντας, όπως και το λευκό ποινικό μητρώο του 24χρονου, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδαζαν μαθητές λυκείου της Λάρνακας όπου ξαφνικά δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παρευρισκομένων, με φωνές, σπρωξίματα και κτυπήματα, ενώ μετά ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από το κέντρο.

Ο κατηγορούμενος – συμμετείχε στο πάρτι αφού ήταν φίλος μαθητών- κάποια στιγμή ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τέσσερα πρόσωπα, τα οποία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας και όλοι υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο ένας εκ των τραυματιών, υπέστη μόνιμη βλάβη στο μάτι (40%), καθότι είχε μειωμένη οπτική οξύτητα λόγω τραυματικής οπτικής νευροπάθειας και στραβισμό.

Άλλος διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας μαχαιριάς που δέχθηκε, με αποτέλεσμα το στέρνο να είχε διαπεράσει το πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα μέχρι το περικάρδιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top