ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στα σενάρια για τον Δίπλαρο – «Θέλω να αφοσιωθώ στο κόμμα»

Τέλος στα σενάρια για τον Δίπλαρο – «Θέλω να αφοσιωθώ στο κόμμα»

Έντονες είναι οι φήμες και τα σενάρια σχετικά με τα ονόματα του νέου υπουργικού Συμβουλίου μετά και την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στο ανώτατο αξίωμα της Δημοκρατίας.

 Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

 Ο Προέδρος μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμάσει την ατζέντα του έτσι ώστε να  «φρεσκάρει» τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την κυβέρνηση του.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ και βουλευτή Λεμεσού Ευθυμίου Δίπλαρου, ακούγεται έντονα.

Τo ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Δίπλαρο, ο οποίος δίνει απαντήσεις στα σενάρια και τις φήμες περί υπουργοποίησής του.

Ο κ. Δίπλαρος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Βεβαίως όλα αυτά που αναφέρονται στη δημοσιότητα προς το πρόσωπο μου με τιμούν, αλλά αυτό που εγώ λέω είναι ότι παραμένω στα βουλευτικά έδρανα, παραμένω βουλευτής Λεμεσού. Για μένα αυτός είναι ενας τιμητικός τίτλος».

Όπως σημείωσε, στόχος και σκοπός του είναι να αφοσιωθεί στον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον κόσμο του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top