ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

Επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ιωάννη Κασουλίδη να αποχωρήσει από το υπουργείο Εξωτερικών ο Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και στην Πέρσα Σιάσου, ο κύριος Σοφοκλέους συνέστησε υπομονή και εξήγησε ότι ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο, δεν θέλει να παραμείνει στην ενεργό πολιτική σκηνή.

Εξήγησε επίσης ότι όλοι οι Υπουργοί θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας έκανε έκκληση στα ΜΜΕ «να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου».

Κύριο μέλημα του Νίκου Αναστασιάδη μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας και καλεί τα ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει, με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. «Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top