ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Νέο όνομα στο μέτωπο της υπουργοποίησης – VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Νέο όνομα στο μέτωπο της υπουργοποίησης – VIDEO

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται το Προεδρικό και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφορικά με τη συμπλήρωση και τη σχηματοποίηση του υπουργικού συμβουλίου της νέας διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Χάρη Γεωργιάδη και στο κρίσιμο αύριο του υπουργείου Οικονομικών, ακόμα και αν ο ίδιος δήλωσε ότι θα παραμείνει δίπλα στον Πρόεδρο χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει από ποιο μετερίζι.

Από κει και έπειτα, βέβαια, θεωρείται η αποχώρηση του Γιαννάκη Κασουλίδη και του Γιώργου Παμπορίδη, ενώ ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για όλα τα υπουργεία.

Ένα νέο όνομα, μετέδωσε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Παπαδόπουλος («ΣΙΓΜΑ») στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» της Κατερίνας Χριστοφίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=8TrOyuXelHE 

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας, κύριο Όθωνα Θεοδούλου.

Υπενθυμίζεται ότι διαδόθηκαν ονόματα και τις προηγούμενες μέρες, όπως αυτό της κυρίας Φωτεινής Τσιρίδου, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται το γεγονός να παραμείνει ο Χάρης Γεωργιάδης στο υπουργείο Οικονομικών, αν και το όνομά του ακούγεται και για άλλες θέσεις.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top