ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Κεττής: ΄Κανένα πρόβλημα από τις βροχές στις άλλες Επαρχίες'

Ανδρέας Κεττής: ΄Κανένα πρόβλημα από τις βροχές στις άλλες Επαρχίες'

Δεν καταγράφηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα στην Λευκωσία μετά τις βροχοπτώσεις το βράδυ της Παρασκευής (16/02), όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στη Λευκωσία καταγράφηκε ψες μία μόνο κλήση που αφορούσε μετακίνηση δένδρου που κτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ δεν υπήρξαν κλήσεις είτε για άντληση υδάτων ή για άνοιγμα οχετών σε δημόσιους δρόμους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αστυνομία, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως δεν υπήρξε καμία κλήση που να σχετίζεται με προβλήματα από τη βροχόπτωση.

Πάντως, ο κ. Κεττής απηύθυνε έκκληση στον κόσμο, ιδιαίτερα στις περιοχές που επλήγησαν από έντονη βροχόπτωση, να είναι υπομονετικός, καθώς η Πυροσβεστική προχωρεί σε ιεράρχηση λόγω των πολλών κλήσεων που δέχεται. Όλοι θα βοηθηθούν βάσει και της σοβαρότητας του προβλήματος που αντιμετωπίζουν, είπε.

Δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (16/02) και στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κεττής, «από τις χθεσινοβραδινές βροχοπτώσεις δεν σημειώθηκαν προβλήματα στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου».

Εξάλλου, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας επιβεβαίωσε ότι παρά τις καταρρακτώδεις και έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή (16/02) βράδυ και σήμερα το πρωί σε αρκετές περιοχές της επαρχίας, δεν παρουσιάστηκαν οποιαδήποτε προβλήματα.

Από την πλευρά της η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ανέφερε πως δεν σημειώθηκαν προβλήματα από τις βροχές που έπεσαν χθες βράδυ στη επαρχία, ενώ σήμερα το πρωί (17/02) πέφτουν στην περιοχή βροχές, όχι όμως καταρρακτώδεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top