BUSINESS NEWS

SUZUKI VITARA: Τα συνδυάζει όλα – Χαμηλή κατανάλωση, άνεση στους δρόμους και offroad εμπειρίες! –Mε 4 επιλογές στην 4Χ4.

SUZUKI VITARA: Τα συνδυάζει όλα – Χαμηλή κατανάλωση, άνεση στους δρόμους και offroad εμπειρίες! –Mε 4 επιλογές στην 4Χ4.

Το SUZUKIVitara έχει χαρακτηριστεί ως ένα υπερσύγχρονο SUV το οποίο συνδυάζει και την παράδοση που έχει η αυτοκινητοβιομηχανία σ΄ αυτή την κατηγορία οχημάτων. Κι όχι άδικα, θα λέγαμε, λαμβάνοντας υπόψιν την εμπειρία όσων είχαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν.

Η εικόνα που παρουσιάζει το εν λόγω όχημα είναι από τις πιο σύγχρονες στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων και με όλα τα έξτρα που ίσως δεν τα βρίσκεις σε άλλο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για όχημα του οποίου οι χώροι στην καμπίνα των επιβατών είναι άκρως ικανοποιητικοί, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις μίας οικογένειας. Την ίδια στιγμή, το πορτμπαγκάζ (375 lt) είναι ανάλογο ενός οικογενειακού hatch/SUV.

Το νέο Vitara μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το ολότελα νέο SX-4, S-Cross, καθώς και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip (με 4 επιλογές στην 4Χ4 ανάμεσα σε Auto, Sport, Snow-Mud και Lock - το τελευταίο για δύσκολες καταστάσεις).

Το Vitara έχει απόσταση από το έδαφος (185 mm), υψηλότερη θέση οδήγησης και διαφορετική ρύθμιση στην ανάρτηση, με στόχο να προσφέρει πιο offroad αίσθηση.

Όσοι έχουν κάνει testdrive με την έκδοση του 1.6 diesel κινητήρα ή την βενζινοκίνητη (ισχύ 120 PS/320ΝΜ), έχουν να λένε τα καλύτερα για την ισχύ του κινητήρα και τις επιδόσεις. Η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 4,5lt/100 km (Diesel). Πρόκειται πραγματικά για ονειρική επίδοση για τετρακίνητο SUV.

Οι μηχανικοί της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας βρήκαν την χημεία και συνδυάζουν ασφάλεια-άνεση-απόδοση-οικονομία, και ευχάριστη οδήγηση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Suzuki Vitara αυτόματο ή χειροκίνητο 2WD ή 4X4 σε απίθανους και σύγχρονους χρωματισμούς. Ό,τι ζητά ο απαιτητικός οδηγός του σήμερα και του μέλλοντος. Από τους πρωτοπόρους σε κατασκευή αυτοκινήτων offroad.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: 1.598 ccdiesel(AllGrip)
Ισχύς: 120 PS/3.750 rpm
Ροπή: 320ΝΜ/1750rpm
Μετάδοση: 2WDDrive ή με 4 επιλογές στην 4Χ4
Κιβώτιο: Αυτόματο ή χειροκίνητο
Μεικτή κατανάλωση: Για Auto 4.5L/100Kms
Εκπομπές CO2: για Auto: 118g/km
Διαστάσεις Μ/Π/Υ: 4.175/1.775/1.610 mm
Μεταξόνιο: 2500mm
Χώρος αποσκευών: 375 lt

Σας περιμένουμε για test drive σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους Α.Τρικωμίτης σε όλες τις πόλεις. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22 460770, 25 574433, 24 819700, 26 937711.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top