ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπαράζει καρδιές το γράμμα στον άτυχο Γιάγκο – ‘Παρέα με ένα ποτήρι ουίσκι ...σου λέω όσα θα λέγαμε'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπαράζει καρδιές το γράμμα στον άτυχο Γιάγκο – ‘Παρέα με ένα ποτήρι ουίσκι ...σου λέω όσα θα λέγαμε'

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν έτσι απρόσμενα τον δικό τους άνθρωπο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου Γιάγκου Λεωνίδου από την  Αγία Φύλα.

Το μαύρο ξημέρωμα της Τρίτης (19/02) θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά των οικείων ανθρώπων του 37χρονου, αφού πλέον δεν θα έχουν κοντά τους.

Ο άτυχος Γιάγκος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς ξεψυχώντας μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Οι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού δεν μπόρεσαν να κάνουν και πολλά καθώς όταν μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά.

Ο κουμπάρος του, θέλοντας να τον αποχαιρετίσει με τον δικό του τρόπο, μέσω ανάρτησης στο facebook, γραφεί όλα όσα έζησαν μαζί. Μάλιστα, όπως αναφέρει θα φροντίσει από δω και πέρα δεν θα λείψει τίποτα στα παιδιά του.

Πιο κάτω αυτούσια η δημοσίευση του Κ.Καρεκλά

'Γράμμα σε ένα φίλο, αδελφό, πατέρα, κουμπάρο, σύμβουλο, φιλάνθρωπο,

Θυμάσαι; Θυμάμαι θα λέω για όλη μου την ζωή. Μια ζωή είναι αυτή ρε φίλε πως να την ξεχάσω. Θα την θυμάμαι να σου την πω όταν θα ανταμωθούμε πάλι, σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα. Θυμάσαι κουμπάρε; Την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε; Κάπου εκεί στο 1998 ήταν Σεπτέμβριος, καθόσουν με μια παρέα στην καφετέρια του κολλεγίου και έκατσα δίπλα σου, και έβγαλα το πακέτο από τα τσιγάρα και σου πρόσφερα ένα, με ένα τρόπο που πάντα τον περίγραφες και γελούσες.

Θυμάσαι; Θυμάμαι θα λέει ο κόσμος γιατί ήσουν ένας και μοναδικός. Πάντα είχες την έγνοια για όλα. Πάντα ήθελες να βοηθήσεις και βοηθούσες αθόρυβα. Πάντα μα πάντα για όλους και για όλα και πάντα έλεγες, "Εν πειράζει κουμπάρε, μακάρι ναν καλά". Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο Θεός την Νεφέλης σου και της Γεωργίας σου και το στήριγμα της Έλενας σου. Δεν έφυγες ποτέ. Εδώ είσαι. Είσαι εδώ, ο αδελφός που ποτέ δεν είχα, το στήριγμα των φίλων σου, της οικογένειας σου, των δικών σου.

Θυμάσαι την περηφάνια που είχες όταν μπήκες σπίτι σου; Θυμάμαι θα λεν όλοι γιατί νυχτοξημερωνόσουν στην δουλειά να μην τους λείψει τίποτα. "Ε κουμπάρε τί να κάμω, άμα εν δική σου η δουλειά, έτσι είναι" Ξεκουράστου λλίο, πάντα ελέαμεν σου, αλλα εσύ πάντα είχες το άγχος, την έγνοια να μην λείψει τίποτε στα μωρά σου. Κουμπάρε μου, δεν θα λείψει. Εμείς είμαστε εδώ, θα σταθούμε δίπλα τους, είναι σε καλά χέρια. Έσπειρες μόνο αγάπη γι' αυτο ήσουν μοναδικός. Δεν νιώθω λύπη, αλλά περηφάνια που σε γνώρισα γιατί ήσουν σωστός αλλά αγχώνεσουν ρε φίλε πολλά. Δυστυχώς η π@@@ η ζωή έτσι είναι, όλο άγχος κουμπάρε μου. "Ε μπάρρεεεεε" ήταν το καλημέρα μας το πρωί και ο χαιρετισμός μας.

Θυμάσαι που σε έπερνα τηλέφωνο να σε ρωτήσω για το σκουτεράκι σου και δεν απάντας; Δεν ήταν τυχαίο, γιατί ανάρρωνες από το δυστύχημα που είχες με αυτή και είπα μακριά. Θυμάσαι το Who let the dogs out? Θυμάσαι τις εκδρομές στον Αγρό; Τα πάρτυ, τις εκδηλώσεις; Ακόμα και στον γάμο σου μερίμνησες οι κουμπάροι σου να μείνουν μαζί σας στο ξενοδοχείο και τους έκλεισες δωμάτιο. Γιατί αυτός ήσουν ρε φίλε.

Ήσουν Άνθρωπος με κεφαλαία, ήσουν ντόπρος, ίσιος, ήσουν ο άνθρωπος μας, ο άνθρωπος μου, ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο αδελφός μου που δεν είχα. Σιγά, τζιαι αν επερνούσε τζιαι ένας μήνας να μιλήσουμε παλιά, όταν βρεθούμασταν ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα μπάρρε μου. Θυμάσαι κουμπάρε μου που εβάλλαμεν διαγωνισμό ποιος είναι ο πιο γκαντέμης, εγώ ή εσύ; Πάντα εκαταλήγαμε πως είμαστε το ίδιο.Θυμάσαι που αποφασίσαμε να φκούμε έξω εγώ εσύ η Έλενα και η Κωνσταντίνα και από την πολλή υγρασία καταλήξαμε στο διαμέρισμα σου με το air-condition να βλέπουμε dvd;

Θυμάσαι; Θυμάσαι κουμπάρε μου; Θυμάμαι τα πάντα σαν να ήταν χτες. Κανονίζαμε re-union τα κοπέλια, και τελικά βρεθήκαμε στην κηδεία του παπά του Μιχάλη, και λέεις μου, εκαταντήσαμε να βεθούμαστε σε κηδείες. Είπαμε πολλά εκείνη την μέρα, πριν 8-10 μέρες, και είπα σου, κουμπάρε μου, θα σε πιάσω μια μέρα μες τούτες τις μέρες να έρθεις από σπίτι μου μια νύχτα, να κοιμηθούν τα μωρά και να τα λέγαμε με την ησυχία μας. Δεν πρόλαβα όμως ρε γαμώτο. Και τωρά σου γράφω γράμμα ρε φίλε, παρέα με ένα ποτήρι ουίσκι και σου λέω όσα θα λέγαμε την μέρα που θα συναντιόμασταν. Σε αγαπώ πολύ ρε φίλε, κουμπάρε και αδελφέ μου.

Καλή αντάμωση'.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top