ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλεί τον Οδυσσέα να του απολογηθεί ο Πυρίλλης – «Αγόρασα στη διπλάσια τιμή» - ΕΓΓΡΑΦΑ&ΓΡΑΦΗΜΑ

Καλεί τον Οδυσσέα να του απολογηθεί ο Πυρίλλης – «Αγόρασα στη διπλάσια τιμή» - ΕΓΓΡΑΦΑ&ΓΡΑΦΗΜΑ

Καλεί τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη να τοποθετηθεί δημόσια και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, ο οποίος απέστειλε επιστολή εντός της ημέρας (28/02) στον κ. Μιχαηλίδη, καλώντας τον «να εκδώσει ανακοίνωση για αποκατάσταση του ονόματός του».

Ο κ. Πυρίλλης στην επιστολή του προς τον Γενικό Ελεγκτή, καταλήγει ως εξής: «Η τυχόν άρνησή σας να πράξετε το ηθικό και το σωστό, μετά τα νέα στοιχεία που σας παραθέτω, θα σημαίνει ότι με έχετε στοχοποιήσει για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε».

Ποια είναι, λοιπόν, τα νέα στοιχεία που επισυνάπτει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου στην επιστολή του προς τον Γενικό Ελεγκτή; Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα που εξασφάλισε το ThemaOnline και παρουσιάζει, δημότης του Παραλιμνίου πώλησε τεμάχιο γης στην ίδια περιοχή με τα δυο ακίνητα που αγόρασε ο Πυρίλλης, στη μισή τιμή. Με απλά λόγια, ο Δήμαρχος πλήρωσε μέχρι και τα διπλάσια για κάθε τετραγωνικό μέτρο.

Σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Πυρίλλης: «Δημότης του Παραλιμνίου, μου προσκόμισε σήμερα το πρωί έγγραφο με το οποίο πώλησε το τεμάχιο 47 το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά, σε απόσταση 80 μέτρων από το τεμάχιο 26. Η πώληση του τεμαχίου 47 έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2017 σύμφωνα με την απόδειξη των μεταβιβαστικών τελών στην τιμή των 52,75 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Το τεμάχιο 26 αγοράστηκε από εμένα στην τιμή των 97,37 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και το τεμάχιο 82 στην τιμή των 104,88 ανά τετραγωνικό μέτρο. Δηλαδή, το τεμάχιο 26 αγοράσθηκε σε πιο υψηλή τιμή κατά 84,5% και το τεμάχιο 82 σε τιμή διπλάσια απ΄ αυτήν που αγόρασε ο άλλος επιχειρηματίας ανάπτυξης γης».

 

Λεζάντα: Με κόκκινο περίγραμμα τα τεμάχια γης που αγόρασε ο Πυρίλλης. Με κίτρινο το τεμάχιο 47 που πωλήθηκε σε μισή τιμή...

Με την επιστολή του ο Πυρίλλης επιδιώκει να ενισχύσει τη θέση που εξέφρασε δημοσίως την Τρίτη (27/02), σύμφωνα με την οποία δεν καπηλεύτηκε την ιδιότητά του για να αγοράσει τα δυο επίμαχα τεμάχια γης με ευνοϊκούς όρους και να αυξήσει την αξία τους.

Λεζάντα: Η επιστολή που έστειλε ο Θεόδωρος Πυρίλλης στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

 

Το ιστορικό

Όπως είχε αποκαλύψει ο «Φιλελεύθερος» την Τρίτη (27/02), ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης εισηγήθηκε σε πρώτο στάδιο έρευνα από το Υπουργείο Εσωτερικών (κι αν απαιτηθεί από την Αστυνομία και τον Γενικό Εισαγγελέα), κατόπιν καταγγελιών που αφορούν ενέργειες ή/και παραλείψεις από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη.

Οι καταγγελίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σχετίζονται με έργα «μέσω των οποίων απέκτησε πρόσβαση σε τεμάχιο το οποίο αγόρασε προηγουμένως και το οποίο φέρεται να ενεγράφη στο όνομα της συζύγου του, σε άλλα δυο πρόσωπα , καθώς και σε εταιρεία η οποία ανήκει στον ίδιο και στη σύζυγό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top