ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στους δρόμους της Πρωτεύουσας η Αστυνομία – Πόσους εντόπισε να παρανομούν

Στους δρόμους της Πρωτεύουσας η Αστυνομία – Πόσους εντόπισε να παρανομούν

Στενευμένη εκστρατεία για πάταξη της παραβατικότητας διενήργησε η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέρει το δελτίου Τύπου, η εκστρατεία έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας για πάταξη φαινομένων οχληρίας, παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και διενεργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (03/03) και τα ξημερώματα της Κυριακής (04/03).

 Στην εκστρατεία συμμετείχαν διάφορα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, καθώς επίσης μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου (ΕΟΜΟ) και του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου.

 Η επιχείρηση διεξήχθη στις αστικές περιοχής της λεωφόρου Προδρόμου, Γρίβα Διγενή, Βυζαντίου, Μακαρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Στυλιανού, καθώς επίσης  και σε διάφορες άλλες περιοχές στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στις πιο πάνω περιοχές, έγιναν συνολικά 95 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς επίσης και άλλες 70 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. Επίσης, έγιναν δύο κατακρατήσεις μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού.

Σε παγκύπρια κλίμακα, τα μέλη του ΕΟΜΟ και ΟΠΟΔ Αρχηγείου, διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους στους αυτοκινητόδρομους, στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς επίσης στις επαρχίες Λάρνακας και Πάφου.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους, προέκυψαν 207 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 15 για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς επίσης και άλλες 64 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top