ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Το ‘ευχαριστώ’ στον χαμογελαστό χειρουργό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το ‘ευχαριστώ’ στον χαμογελαστό χειρουργό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη, σκληρό ωράριο, ελλείψεις και μεγάλος φόρτος εργασίας, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Εκτός όλων αυτών, μεμονωμένες περιπτώσεις συναδέλφων τους αμαυρώνουν τις υπεράνθρωπες τους προσπάθειες.

Αδιάκοπος κυριολεκτικά ο αγώνας των λειτουργών υγείας που 24ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα βγαίνουν νικητές από χιλιάδες μικρές και μεγάλες καθημερινές μάχες, συνήθως όμως κανείς δεν το βλέπει, ενώ όταν ένα αρνητικό περιστατικό βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας τότε γίνεται θέμα συζήτησης για μέρες.

Συμπολίτης μας θέλησε να ευχαριστήσει τον χαμογελαστό και υπομονετικό χειρούργο, που με διακριτικότητα, κατανόηση και ενδιαφέρον ήταν δίπλα στην μητέρα της.

Όπως αναφέρει στην δημοσίευση της στην ομάδα του Facebook “ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ”, ο γιατρός Μενέλαος Διέτης, του Γενικού Νοσοκομείου Παραλιμνίου, ο οποίος χειρούργησε την μητέρα της το πρωί της Τρίτης 27/2/2018, ενώ τόσο κατά την επέμβαση αλλά και την νοσηλεία της όλα πήγαν άψογα χάρη στην επιστημονική του επάρκεια. Ταυτόχρονα εκ μέρους της οικογένειας της εκφράζει θερμά τις ευχαριστίες τους.

Σε ένα σημείο μόνο μπορεί να διαφωνήσει ο υποφαινόμενος με τη δημοσίευση, σε φιλικό ύφος πάντα, το ότι σπανίζει στις μέρες μας να βρεις καλούς γιατρούς που να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ίσως να φταίει αυτό το ανθρώπινο χαρακτηριστικό, που λίγο ή πολύ έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα κακά περισσότερο. Από την άλλη όμως, δικαιούμαστε να ζητούμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό. Ας μην μηδενίζουμε και ας εστιάσουμε και αναδείξουμε τα μικρά καθημερινά θετικά γεγονότα.


Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Χ. Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top