ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έπεσε από σκάλα λέει ο πατέρας – Έδωσε βίντεο η μάνα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έπεσε από σκάλα λέει ο πατέρας – Έδωσε βίντεο η μάνα

Τα άλλαξε στην δεύτερη κατάθεση του ο πατέρας του βρέφους ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα (13/03) υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές αφού κατηγορείται για τον θανάτου του τρίμηνου βρέφους που απεβίωσε στις 22 Φεβρουαρίου λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε την Δευτέρα (12/3) πως ο 29χρονος Ρουμάνος, πατέρας του βρέφους παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απριλίου.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο πατέρας δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του.

Σε δημοσίευμα της, την Τρίτη (13/03) η εφημερίδα ‘Πολίτης’  αναφέρει πως ο πατέρας στην δεύτερη κατάθεση του είπε μεταξύ άλλων πως το βρέφος δεν τραυματίστηκε κατά την πτώση του από τον καναπέ αλλά έπεσε από τα χεριά του όταν ο ίδιος γλίστρησε από μεταλλική σκάλα του σπιτιού του.

Η δικηγόρος των δυο Ρουμάνων έκανε αναφορά ενώπιον δικαστηρίου πως η μητέρα του βρέφους κατέχει βίντεο το οποίο όπως ισχυρίζεται, δείχνει το βρέφος να είναι καλά μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του στο σπίτι.

Το βίντεο αυτό αναμένεται να εξετάσει έτσι ώστε να εξακριβωθεί ότι όντως πρόκειται για οπτικό υλικο που λήφθηκε την επόμενη ημέρα της πτώσης.

Θυμίζουμε πως οι Ρουμάνοι γονείς παραπέμφθησαν σε δίκη στο Κακουργιοδικείο που θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά παράβαση του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, σύμφωνα με το άρθρο 210 του ποινικού κώδικα Κεφ. 154.

Η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα.  Η 29χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την 18η Απριλίου υπό περιοριστικούς όρους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top