ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Πίσω στο δικηγορικό ο Παμπορίδης – Στην αναμονή ο Δημητριάδης

Πίσω στο δικηγορικό ο Παμπορίδης – Στην αναμονή ο Δημητριάδης

Αίτηση για να εργαστούν στο ιδιωτικό τομέα έκαναν δυο υπουργοί της προηγουμένης Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Όπως δημοσιεύει την Τρίτη (13/03) η εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’, οι τέως υπουργοί, Υγείας Γιώργος Παμπορίδης και Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης, ζήτησαν από την Επιτροπή Ελέγχου άδεια για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμά, ο κ. Παμπορίδης ζήτησε να επαναδραστηριοποιηθεί στο δικηγορικό γραφείο που διαθέτει και του δόθηκε άδεια καθώς δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Από την άλλη, ο κ. Δημητριάδης βρίσκεται στην αναμονή καθώς ακόμη δεν του έχει δοθεί απάντηση. Ο ίδιος δεν αποφάσισε που ακριβώς θα εργαστεί, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, του έγιναν προτάσεις για διευθύνων σύμβουλος σε εταιρείες.

Να σημειώσουμε πως οι τέως Υπουργοί Χριστόφορος Φωκαϊδης και Νίκος Κουγιάλης δεν έχουν υποβάλει αίτηση για παραχώρηση άδειας ώστε να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα.

Άξιο αναφοράς είναι πως και τρίτος κυβερνητικός αξιωματούχους ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί κατά πόσον η περίπτωση του εμπίπτει στις πρόνοιες της νομοθεσίας. Η απάντηση της Επιτροπής για τον συγκεκριμένο αξιωματούχο είναι πως δεν χρειάζεται άδεια καθώς η περιπτωσή του δεν εμπίπτει στις πρόνειες του νόμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top