ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Τον ‘συνέλαβαν’ πολίτες ενώ πήγαινε να κλέψει

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Τον ‘συνέλαβαν’ πολίτες ενώ πήγαινε να κλέψει

Καταλυτική επέμβαση πολιτών που στην ουσία οδήγησαν στην εξιχνίαση επτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών στην Λευκωσία και στην Αμμόχωστο.

Η υπόθεση ήδη δημοσιοποιήθηκε από την Αστυνομία, όχι όμως και οι λεπτομέρειες που καταδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να υποωοηθείται το έργο των Αρχών από τους πολίτες.

Την Τετάρτη (07/03) δυο πρόσωπα διέρρηξαν οικία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ενώ αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο και σε δεύτερο σπίτι. Τα σχέδιά τους, ωστόσο, ανατράπηκαν. Πολίτες που διέμεναν κοντά στο σημείο, εντόπισαν τους διαρρήκτες και τους καταδίωξαν.

Οι τελευταίοι κατάφεραν να ξεφύγουν, ωστόσο, ο ένας εξ αυτών λόγω της έγκαιρης επέμβασης των πολιτών αναγνωρίστηκε. Εντός της ίδιας ημέρας εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και συνελήφθη.

Στην οικία του στη Λευκωσία, λοιπόν, εντοπίστηκαν 90 τεμάχια χρυσαφικών και 25 ρολόγια. Ο συλληφθείς, ηλικίας 44 χρόνων παραδέχθηκε μάλιστα την διάπραξη επτά διαρρήξεων, τρεις στην Αμμόχωστο και τέσσερις στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου που χειρίζεται την υπόθεση αναζητεί και τον συνεργάτη του πιο πάνω προσώπου.

Εναντίον του 44χρονου έχει ήδη εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών.

Το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι ο καταλυτικός ρόλος που διαδραμάτισαν οι πολίτες για την αποτροπή εγκληματικής ενέργειας, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου.

*Φωτογραφία αρχείου

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top