ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Οι κάμερες τον κατέγραψαν να βάζει βενζίνη σε μπουκάλι

ΠΑΦΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Οι κάμερες τον κατέγραψαν να βάζει βενζίνη σε μπουκάλι

Υπό 6 ήμερη κράτηση τέθηκε ο 35χρονος ύποπτος για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του ζεύγους δημοσιογράφων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/03).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο την Τετάρτη (21/03), το άλλοθι για την παρούσα υπόθεση που έδωσε δεν έπεισε τις Αρχές, αφού είχε πει πως ήταν σε συγκεκριμένο χώρο κάτι το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες δεν εξακριβώθηκε.

Όπως ανάφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, η Αστυνομία έχει στα χέρια της, οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σταθμού βενζίνης, που δείχνει τον 35χρονο να παίρνει από κάδο απορριμμάτων μια γυάλινη μπουκάλα και να τη γεμίζει με βενζίνη.

Όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 35χρονος είχε τηλεφωνήσει πριν από δυο μήνες, στον δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου για ρεπορτάζ που είχε γράψει σε σχέση με την υπόθεση σύλληψης του για την απόπειρα ληστείας της Τράπεζας Κύπρου που διαπράχθηκε την 4η Ιανουαρίου του 2018.

Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε γιατί ο δημοσιογράφος είχε σημειώσει στο δημοσίευμα του πως πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία οδηγήθηκε στην σύλληψη του 35χρονου για την απόπειρα ληστείας στην Τράπεζα, μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Πρόκειται πρόσωπο που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμού οχήματος, διάρρηξη κτηρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και την απόπειρας ληστείας της Τράπεζας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top