ΠΑΡΑ-THEMA

‘Εκ περιτροπής προεδρία’ στη Βουλή – Το αστείο Αβέρωφ και η αντίδραση Κουλία

‘Εκ περιτροπής προεδρία’ στη Βουλή – Το αστείο Αβέρωφ και η αντίδραση Κουλία

Υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων στον Συνεργατισμό συνήλθε στη Βουλή κοινή Επιτροπή Ελέγχου και Οικονομικών, στην παρουσία του υπουργού Οικονομικών και της διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας.

Αν και η αγωνία ήταν εμφανής, καθώς τα χρονοδιαγράμματα στενεύουν τόσο για να απαντηθούν οι ερωτήσεις των βουλευτών όσο και για το ενδιαφέρον των επενδυτών –λήγει στις 14:00 η προθεσμία- εντούτοις δεν έχασαν το χιούμορ τους.

Συγκεκριμένα, μια μικρή παράσταση «παίχτηκε» ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, Αβέρωφ Νεοφύτου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Ζαχαρία Κουλία.

Μόλις πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πέμπτης (29/3) ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού φέρεται να πρότεινε στον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος την… εκ περιτροπής προεδρία.

Αν και στο Κυπριακό είναι έντονη η διαφωνία του Ζαχαρία Κουλία με τον συγκεκριμένο όρο, στην κοινή Επιτροπή συμφώνησε.

«Συμφωνώ, να το βάλουμε στην πράξη να δούμε αν δουλεύει. Κάθε πέντε λεπτά να αλλάζουμε», είπε στον Αβέρωφ Νεοφύτου και έσπασε μάλλον ο πάγος ανάμεσα στους βουλευτές και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους.

Πάντως, η συζήτηση αναβλήθηκε. Και είτε με εκ περιτροπής προεδρία είτε χωρίς, ο πάγος ανάμεσα στην κοινωνία παραμένει...

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top